Valentine... up yours, dude!

2/14/2007 06:33:00 AM


Nu sunt suparata si guess what! Nici frustrata.. muhahahahha... azi m-am trezit devreme, ca ieri.. ca alaltaieri.. si ploua, asa as fi vrut sa mai doorm.. nu pot sa va exprim in cuvinte sentimentul de suprema supunere in fata somnului ce ma cuprinsese pe la 6, but a man’s gotta do what a man’s gotta do. So... e ziua indragostitilor, nu? And why should I care? Am incercat sa raspund de nenumarate ori insa nu am gasit nici un raspuns concret asa ca am hotarat : azi o sa fie doar o zi normala. Pe 13.. ieri incepusem si eu sa ma enervez, sa am spume, sa ma oftic, sa ma supar, sa dau cu jucariile de pamant ca vad ca e la moda... si acum, daca te uiti in lista mea de mess jumate ori are la status „love you” si alte siroposenii care te fac sa te rastesti la pantofi ori au „Suparata” (sigur e la feminin ca numai fetele/fomeile astea sunt sensibiloase asa) ori „Fuck off” si alte variante care duc la aceeasi chestie. Eh, eu m-am lecuit ieri... who cares man.. adica nu, pe bune WHO CARES???? Is not the end of the world... sunt altele mai importante da’ cand n-ai de ce sa iti faci griji iti gasesti alte nimicuri de care sa te plangi si pe care sa le injuri. Azi cred ca am vazut 20 de cupluri... ah, chiar mai putin decat in alte zile :)) e ingrijorator... si pana la urma, dupa cum zic si alti *intelepti* si *oameni adulti care sunt caliti si trecuti prin viata* nici macar nu e sarbatoarea noastra (oare trebuia sa pun in ghilimele ca citat??? :)) ) asha ca de ce sa imi bat eu capul??? Ieri... cred ca a fost vina lui Eminescu ca intrasem in starea aia cliseizata de suparare tipic femeiasca, pentru ca i-am citit poeziile in drum spre casa. Mda.. n-am putut sa ma abtin, mai ales ca aveam si un volum mic si ingrijit de la biblioteca... asta e... dar azi toate picaturile de ploaie imi surad gingas si zic „Pentru tine am venit, nu esti singura”.
-------- „I’m gonna do things my way... my way or the high waaay \:D/ ” -----


5 commentsuri:

Tezeu said...

Pe mine m-a picurat ploaia cat am fost sa-mi iau de tigarit. In schimb toate bune si frumoase, exceptand poeziile lui Eminescu. De ce a scris omul asta? De ce nu s-a lasat drakului in propria nimicnicie si nu ne-a lasat pe noi in pace? Adevarul e ca nu-i de vina, daca n-as fi raspuns la intrebari cu privire la poeziile lui all day probabil as fi raspuns la intrebari despre poeziile unui alt poet (cel mai probabil Arghezi)
P.S. V day este pur catolic iar noi suntem o natie ortodocsa prin excelenta... ergo, V day in europa pana la noi iar la noi dragobetele (deci peste 10 zile!) adica de la europenii care si-o trag in fata semineului la romanii care si-o trag in sura. I love za smell of sura in za fucking eavening.

Zaraza26 said...

V day nu este obligatoriu. Se poate merge pe ideea versurilor care spun ca "mii de lacrimi nu-i ajung si tot mai multe cere..." si atunci cui ii trebuie?? Unii isi aduc aminte ca au iubit, altii ca poate vor iubi, altii ca de ce s-au iubit tocmai parintii lui...dar peste toate astea, cred ca tot anul ne sufoca siropuri gretoase. Don't worry, be happy! in ciuda a tot si a toate!

Lexis said...
This comment has been removed by the author.
Lexis said...

Ei na, si eu nu inteleg de ce tocmai in ziua asta iti aduci aminte ca "Aaaah stai, stii, am uitat ca te iubesc :))) stai sa iti dau ein'spe mii de trandafiri" /:) Sincer nu pricep da' ma rog... ce stiu eu .... :-J Da' nu stiu cum sa iti zic... ma uitam asa, pe strada la barbatii cu flori in mana si... parca imi parea rau de ei... Rasfatate si fomeile astea... (vb de majoritate nu de general) :D

Zaraza26 said...

E bine cind o femeie se simte rasfatata cu un buchet de flori...dar sa nu acopere defectele lui, sa nu fie un obicei monoton, fara nicio semnificatie...