Azi, 31

8/31/2007 07:17:00 AM


Azi 31, m-am trezit la 11... am dormit 11 ore. Mah pun cu capul pe perna, in mintea mea vireaza un gand. Ma trezesc, in mintea mea acelasi gand. Nu te mai saturi de mine, gandule?
Azi 31, ma dau jos din pat si imi deschid calculatorul. Cat se deschide ma duc sa ma spal pe ochi si sa ma schimb de pijama.
Azi 31, la 12.15 ma suna sormea sa imi zica ca Zuzu (instructoru') ma asteapta la 12.30 la coltul strazii.
Azi 31, maraton prin casa ca intr-un sfert de ora sa fiu gata pentru condus. (NB: Miny, cred ca te-as lua cu gratie la viteza :P )
Azi 31, ajung la timp si incep prost. Uit sa apasa ambreajul cand bag in viteza, ma mir ca prostanaca de ce dracu nu intra, imi dau o palma peste frunte si o iau din loc.
Azi 31, mergem ce mergem. Am dat de un drum cu piatra cubica zanga-zanga covrigu' in mana. Facem stanga, instructorul opreste masina in mijlocul strazii. Se da jos, pleaca. Masini trec pe langa mine, injuraturi. Cine le primeste? Cine e la volan, eu. Of course. Se repeta de inca 2 ori, cand Zuzu se opreste sa se uite la incaltaminte si dupa pepeni.
Azi 31, un pieton trece neregulamentar (fomeie). Zuzu tipa "Huuuooo!! urrrrato!!". Ma bufneste rasul, el ma intreaba inocent "Ce? Nu era urata?"
Azi 31, orele de sofat se termina, ajung la parinti la serviciu. Le povestesc. Ma dor toti muschii, gatul, capul, mainile, picioarele, tot.
Azi 31, imi iau o sticla de ceai si niste fornetti (singura mancare pe ziua de azi) si vorbesc cu tata sa mergem prin poligon.
Azi 31, ne-am invartit pe acolo o juma de ora dupa care am plecat. Masina de politie in poligon. Bah de n-a facut dacia asta ca dracu cat am fost la volan. Macar n-a tipat tata la mine. Minuni se intampla si azi.
Azi 31, Gandul nu mai iese din mecla mea. Vrei sa incetezi?
Azi 31, ma cam doare capul si recunosc sunt putin obosita.
Azi 31, mi-e groaza sa ma gandesc la ziua de maine. Soferie la 7 dimineata.
Azi 31, pisica ma iubeste, a dormit in poala mea, dar s-a saturat repede.
Azi 31, nu imi mai iese din cap melodia Rihannei- Umbrella, help
Azi 31, sa speram ca o sa revin mai incolo. Daca nu inseamna ca am adormit cu capul pe tastatura. Salut...

0 commentsuri: