Love goes on and on uuuhuuuurampampam tararara

9/15/2007 12:29:00 PM


Titlul reprezinta un vers. Slava Domnului ! desi e frumos sa iubesti... Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooo am cazut intr-o belgomelancolie cum zice un prieten de-al meu. Un bun prieten de-al meu... si cum sa scap? Scriu si eu pe aici.

Va place nene nou' look al blogului? Mie imi place, acuma aveti si voi stelute in fata ochilor, nu numai eu... muhahahahahahhaa... ce malefica sunt.

Mi-e somn.

Azi a fost o zi... interesanta. Am spalat geamuri, calcat perdele... am facut un amarat de chestionar la care am luat 15 puncte... Grea zi, multe sentimente... prea multe nene, am obosit.

De 3 luni tot planuiesc sa ma uit la un film (adica de cand a inceput vacanta) si nu am reusit nici acum. Da-rar dracii, maine ma uit la film ! N-am apucat sa citesc nimic, Doamne... Nu imi vine sa cred. Nimic nimic... in afara de scoala de soferi (care e inca sub semnul intrebarii) n-am nici o implinire... ce fac acum? Cred ca ma duc sa plantez ceva, am auzit ca te simti mai bine dupa ce faci chestia asta. Cred ca o sa scriu maine ce am facut din iunie pana in septembrie. Nimicurile alea pe care nu da nimeni 2 bani, o sa le scriu...

E 23, m-am trezit la 8 si n-am dormit in timpul zilei. E grav, se explica de ce mi-e somn. Trebuie azi, aici, la blogspot tv... sa recunosc faptul ca am devenit atasata de bloguri. Cred ca astea mi-au lipsit cel mai mult zilele astea in care n-am avut calculator. Cine ar fi crezut...

Ma... sa va zic ceva, mi-e frig. Cred ca e toamna. Noapte buna.

0 commentsuri: