La noi in oras

11/22/2007 09:18:00 AM


Aici, unde locuiesc eu se obisnuieste ca omul sa fie prost. Daca iti merge mintea nu esti vazut bine, de aceea cel mai intelept lucru e sa taci cand mergi pe strazile astea. Am invatat multe lucruri la scoala si am vazut diferente drastice in ce priveste felul meu de a fi si felul celorlalti.

Acum o luna (cred) s-au inceput lucrari, asfaltari si altele pe una dintre strazile principale... de fapt nu pe strada cat la o intersectie de drumuri. Dupa ce am trecut de partea unde se turna asfalt, m-am intors absolut traznita de ce observasem cu efect intarziat. Vreo patru cinci oameni... locatari... vecini... stateau si se uitau cum se asfalteaza. Ei bine, pe moment mi s-a parut absolut... cretinoid sa stai ca bou' sa te uiti la cum se lucreaza :|. A doua zi insa totul a capatat sens. Tot asfaltul pus s-a lasat precum o prajitura nereusita. Ffffssss... si ce-au facut? Au venit, au spart iar si in loc de asfalt au pus pietrish. Eh, nu ma asteptam la altceva. Stam de o luna cu shoseaua sparta pe jumate.

V-ati dat seama acum? Ce faceau locatarii care stateau si se holbau? Pariuri mah !!!Se desumfla? Nu se desumfla... Doaaaamne... cred ca au castigat binisor, data viitoare ma bag si eu.

1 commentsuri:

Anonymous said...

Sa stii ca oraselul tau nu e departe nici de prea frumoasa Capitala. Ins sa stii ca aici pariurile nu mai se fac asa in gasca la usa blocului. NE FRATE, aici sunt deja cotate la casele de pariuri !
:)))))))))))))))))))