Nu da crezare, cercetează!

11/26/2007 08:02:00 AM


(articol pentru bloggeri.ro la sectiunea invita.ro)

Nu poate fi vorba de “cool” sau “uncool”… sau bine, poate, dar prea puţin. Nu se pune aşa problema, e la modă ce-i drept da’ nu se încadrează la “cool”. Îmi pare rău să recunosc, dar persoanele care îşi caută prieteni/iubiţi etc. pe net sunt cele care nu au o viaţă socială foarte activă. Mi se pare util să vorbeşti cu mulţi oameni dacă ai această foame de socializare, dar fără să exagerezi. O persoană cunoscută în viaţa reală poate fi cu mult diferită de cea care e în virtual.

Pentru început te poţi destrăbăla cât vrei cu messengerul, dar vine o vreme în care mort-copt trebuie să te mai şi desprinzi. Dacă întâlneşti o persoană cu care vrei să ţii legătura sau de care doreşti să te apropii, foloseşte telefonul ! Este cu mult mai bun decât messengerul. O altă metodă prin care poţi comunica benefic este skype, sau voice calls... asta în cazul în care nu îţi permiţi să stai la mobil cât doreşti. Îţi cumperi o pereche de căşti cu microfon şi conexiunea e la fel de bună.
După telefon, următorul pas e să te întâlneşti în realitate cu respectivul/a... este obligatoriu să nu te ataşezi foarte mult de această persoana înainte să o cunoşti face-to-face (oricare ar fi relaţia dintre voi) pentru că pot interveni anumite impedimente care să constituie un obstacol în îndeplinirea dorinţelor tale.

Printre cele mai importante sfaturi este SĂ NU DEVII DEPENDENT(!) de:
1. cel cu care vorbeşti
2. internet

Este necesar să fii întotdeauna conştient că oricine poate fi oricine în spatele monitorului şi să nu uiţi niciodată că realul va fi cu mult deasupra virtualului. Nu fi leneş şi nu fi comod, ieşi cu prietenii în oraş chiar dacă nu ai chef. Cu siguranţă seara se va îmbunătăţi odată cu primul picior pus în afara casei.

0 commentsuri: