Te vezi mai bine pe-ntuneric

11/17/2007 06:28:00 AM

(pentru a doua etapa din al doilea concurs bloggeri.ro) Votati-ma de maine, promit sa aduc pace mondiala si sa protejez natura!

Viata de noapte in Bucuresti e impartita in margele de lumina. Cluburile palpaie dupa cladirile firmelor silentioase, iar licuricii se strang pe la usi de la lasarea intunericului.
Printre ei te afli si tu, mic suflet printre pahare de bautura si aburi de alcool. Ingustezi ochii prin focuri de tigara, te asezi comod pe canapeaua de piele rosie apoi incepi a saliva dupa gargarita sobra ce danseaza cu gagica de la 2. Cand revine ii eviti privirile si la un moment dat indraznesti sa ridici capul de sub masa, crezand ca il poti studia fara sa te vada. Normal ca te-ai inselat, iar sincronizarea voastra a fost perfecta. Subit te crezi inalt si mare deasupra tuturor dupa ce prinzi curaj si te urci pe masa dansand. Nu, tie nu iti place genul acesta de muzica, dar ce petrecaret esti daca nu te bucuri de tot ce ai? Se cam invarte camera cu tine ce-i drept, da’ faci orice sa atragi atentia altuia. Persoana asta esti tu si constati ca trebuie sa faci lucruri de genu’ mai des si strigi tare, sa te auzi: „Băăăăăăăăăăăăăăă.... imi bag p***, ce tare e seara asta” apoi cazi lat si a doua zi te inrosesti tot faţă cand te intreaba colegii de serviciu „Cum te mai simti?” fara ca macar sa iti aduci aminte cum te-ai dat in spectacol.
Nu-i rusine, stai calm, sunt eu aici sa povestesc cum iti place sa fii. Vezi tu, prietene, viata de noapte... in Bucuresti... nu e decat o cana cu apa ce te trezeste din rutina zilnica. Asta e momentul si locul unde trebuie sa fii tu.

0 commentsuri: