Old but good

12/29/2007 12:51:00 PM

Si dupa cum ziceam, deja a devenit o obsesie. Cu sor'mea ma uit acum la Roswell, care e vechi de 7 ani, dar destul de bunicel (pentru mine cel putin). Nu e cine stie ce, dar reuseste sa te prinda.

Anyway, dupa cum sor'mea a plecat si nu pot sa ma uit fara eaaaaa... pentru ca asta ar insemna sa ma apuc de tamplarie cand vrea ea sa se uite. Adica ar ramane in urma cu episoadele, eu le-as fi vazut deja si toata planificarea s-ar duce de rapa. Asa ca what the duck, m-am apucat sa ma uit din nou la Seinfeld. Acum nu stiu ce parere aveti voi despre serial, eu nu ma dadeam in vant dupa el cu ani in urma, dar acum pur si simplu sorb episoadele. Este absolut LOLish! Faza care mi-a placut cel mai multa fost cand i-a zis George tipei cu care se intalnea ceva de genul:

Hey, stii care e tzelul meu? Sa am 365 de chiloti ca sa nu trebuiasca sa spal decat o data pe an... pana acum n-am decat 44.

Bine si toti sunt zurlii si au logica de te doare mintea, dar sunt extrem de nostimi.



P.s.Momentan sunt la zi cu urmatoarele: Prison Break, Private practice, Grey's anatomy, Californication si Supernatural.

4 commentsuri:

Anonymous said...

Da' serialul ala care a fost si pe hbo, "carnivale" l-ai vazut? da' "ingeri in america"?

Gala

Lexis said...

Nope, pe nici unul

Anonymous said...

Totusi, poate incerci sa le vezi.

Gala

Lexis said...

Da, i'll check it out