La multi ani, Mishu!

1/15/2008 09:10:00 AM

Azi, ziua marelui Mihai Eminescu... Mi-a adus o fericire. Doua! Si sunt niste fericiri mici, poate stupide, poate chiar inutile pentru unii, dar suficient de importante pentru mine. Vreti sa stiti care sunt, dar nu va zic... cei cu care vorbesc zilnic live vor fi pusi la curent, but not youuuuuuu, nononono !

As putea zice si de fapt chiar vreau sa zic multe despre Eminescu pentru ca mi-a fost precum o stea calauzitoare. Vorbele si munca lui m-au ajutat sa nu uit de mine, sa nu uit de principiile mele, sa nu uit ca pot scrie.... nu ca el, nu ca altii, ca mine. Mai rau, mai bine, pot. Stiu ca e tras de par (daca stau sa ma gandesc) sa ii spui La multi ani unui mort. Si de-ar fi dupa mine, i-as sarbatori moartea, ca pe pamant stim ca n-a gasit mare lucru. Da, a insemnat mult pentru noi, dar nu stiu cat de mult a insemnat el pentru el. Da, am dat-o in filosofie de 2 bani.

Cu totul, eu il citesc pe Eminescu. Eu ma regasesc in cele scrise de Eminescu. Eu iubesc versurile lui si de-aia vreau sa ii urez un sincer La multi ani! acolo unde e, sper sa ajung sa te cunosc candva.

P.s. I hope you got your 72 virgins :))..................................................... no? Kiddin......... :D

0 commentsuri: