Siteul edu.ro precum labirintul mintii lui Adormitza

1/29/2008 05:40:00 AM


Doamnule Agamitza D. Boy (D. de la dobitoc), va urasc cu pasiune siteul si deciziile pe care le luati. Nu pot sa va exprim regretul meu profund cand vad asa un exemplu negativ de prostie si retard mintal, exemplu care nu trebuie urmat. Unii mai mici (de ex. cei din clasele primare) nu si-ar da seama ca dumneavoastra reprezentati si faceti CE NU trebuie.

Eu, sincer va spun, daca as purta o conversatie cu dumneavoastra cap-in-cap, pardon- fatza in fatza, zau ca nu m-as abtine sa va scuip intre ochi. Asadar, pentru binele dumitale, sper sa nu ne intalnim niciodata. Sunteti doar un alt porc ce se scalda in ograda principala a tarii. Da' chiar, cum s-or numi ramasitele astea de oameni care ne conduc?

Ne complicati vietile cum nici Dracu n-o face. Si se zice ca Dracu e viclean, da' poate dumneata nu crezi in Divinitate. Ah, normal ca nu... asa ai avea obraz si te-ai gandi ca nu e bine sa furi (in general) sau sa futi mintile altora.

Cu toate astea apreciem efortul dumneavoastra de a va ridica in fata unui popor intreg cu rangul de Ministru al Educatiei. Apreciem cu adevarat, in special eu, D. Boy... Esti un exemplu negativ ideal. Felicitari !

In continuare va voi arata logica cu care sunt construite cateva pagini web ale Ministerului. Halal...

Asadar de la edu.ro am ajuns pe aceasta pagina cautand niste subiecte de bac de anul trecut.


Teoretic aici ar fi trebuit sa le gasim, dar nu. Aceasta pagina ne trimite la aceasta.


Aici vedem "subiecte" scris in josul paginii si zicem "jack pot, baby!"..... ca sa ne deschida aceasta pagina...


Este tot prima, diferenta consta in faptul ca la click iti deschide pe pagina principala unde oricum nu gasesti nimic. Asadar, mai luam o data la puricat pagina si ajungem jos unde gasim asta.


Si ajungem din nou aici...


Mie mi-a ajuns cat am vaslit pe Net pentru niste simple subiecte, plus ca a reusit sa ma enerveze de sa imi sara capacele. Si sa nu imi dati linkuri cu "uite, eu am gasit" ca tzara pute de destepti, doar se vede.

0 commentsuri: