Stiri 9am.ro

1/08/2008 09:39:00 AM

In piata Iancului, aseara un tramvai a deraiat, rotile din fata au luat-o intr-o parte iar cele din spate in directia opusa. Nu se stie daca tramvaiul a deraiat din cauza unor defectiuni tehnice sau din cauza sinelor.... (Eh na, e vina zapezii, normal...)

Doi dintre cei trei critici de film ai New York Times au ales filmul lui Cristian Mungiu "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" printre peliculele care ar trebui nominalizate la Oscar, anunta Institutul Cultural Roman care citeaza editia de duminica a cotidianului. (Felicitari, cand ma luati si pe mine in echipa de productie?) - sursa 9am.ro

Maruta n-o lasa pe Andra sa pozeze goala: (bine ii face!)

Se aude ca, pe masura ce se afirma in lumea muzicala, Andra se captuseste cu puhoi de invitatii de a poza goala.
De curind, revista Playboy i-a propus sa-si dezveleasca nurii - destul de modesti, de altfel - contra sumei de 15.000 euro. Andra a respins si aceasta oferta, iar motivul principal nu pare sa fie acela ca, oricum, cistiga din cintat destul de bine. Voci indiscrete sustin ca numai in noaptea de Revelion a pus in pusculita 30.000 de euro!

Adevaratul motiv pentru Andra care nu vrea sa-si lepede textilele - cel putin deocamdata, spune tatal ei, care ii este si impresar - are legatura cu gelozia iubitului divei, Catalin Maruta, care s-ar simti lezat in onoarea de apropitar daca ochi straini s-ar perinda pe formele virginale ale cintaretei aflate in patrimoniul sau, momentan, fara acte. Asadar, Happy Maruta este cel care se opune ca Andra sa mai cistige un banut in plus, desi el agoniseste la"doar" Protv 5000 de euro pe luna. Poate se hotaraste sa pozeze el dezbracat, intru prosperitatea cuplului.
sursa 9am.ro






1 commentsuri:

Anonymous said...

Si totusi ca un barbat curios ce sunt, mi-ash fi dorit sa o vad goala pe "bucatica" asta de Andra.
;)