Chestii si trestii si noapte buna

2/17/2008 11:49:00 AM

- e aproape 22... si cand ma gandesc ca zilele trecute am dormit 10-11 ore... Ieri a fost cea mai misto chestie. M-am culcat la 19., m-am trezit la 22. si m-am culcat inapoi la 23.30. Deci da, si dimneata m-am trezit la 7.30. Trebuie sa ma mentin in forma.

- Azi m-am chinuit sa traduc in engleza un fragment din Cartarescu de m-a luat boala. Momentan chiar il urasc...

- maine o luam de la capat si nimeni nu vrea. Cum nu vrem de fiecare data.

- Azi am realizat ca nu am fost niciodata la Ateneul roman, ca nu am vazut niciodata o piesa de teatru la TNB, ca n-am mai fost la cinema de luni de zile, ca n-am fost niciodata la un stand-up comedy show... deja nu mai zic, ma simt prost. Da' deh, poate imi gasesc si eu masina sa ma scot in oras.

- maine o sa fie o zi grea, mai ales ca trebuie sa ma trezesc la 6.30 ca poate ajung si eu la timp si nu mai intarzii.

- Azi in sfarsit mi-am sters melodiile vechi de pe mp3 si am incarcat altele.

- maine nu vreau sa se intample nimic neobisnuit. Sau poate vreau, dar ceva neobisnuit in sens bun. Hm, adevarul e ca rareori ma gandesc ca o sa se intample nu-stiu-ce... de obicei pur si simplu se intampla. Mama, ce m-am repetat... In fine, nu o sa il uit pe Cel de Vineri... unii stiu...

- Azi am mancat clatite. Pentru cine nu stie, clatitele sunt punctul meu slab. Lantul clatitelor=> Lantul slabiciunilor... :))

- maine trebuie neaparat sa trec prin Obor sa imi caut niste accesorii, pur si simplu m-am indragostit de rondelele alea de lemn. Poate gasesc. Ah... si tot maine tre' sa trec si prin hipermarket sa imi iau un top de hartie pentru ca nu mai am deloc si de o luna tot uit... de fapt, nu ca uit, n-am ocazia. N-am masina, domn'e! Cu ce sa il car, ca e destul de greu :(

- Bai ce sa zic? Sa aveti o saptamana buna si nu prea incarcata!

Noapte buna :)

0 commentsuri: