Impresii despre nominalizari

2/17/2008 01:02:00 AM

Ieri dimineata, dat fiind faptul ca am dormit... cat am dormit :D m-am apucat sa arunc un ochi peste nominalizatii de la RoBlogFest. Trebuie sa spun cat de dezamagita sunt de blogurile peste care am dat. Da, stiu... si eu sunt pe acolo si intr-adevar nu am cine stie ce trafic, nu am cine stie ce mare blog etc. darrr imi stiu valoarea si nu ma astept sub nici o forma sa castig ceva. Pur si simplu l-am inscris pentru amuzament. In fine. Treaba e ca unele bloguri chiar merita sa fie in competitie, dar majoritatea nu.

Stii care e faza? Ca ma gandeam... frate din 3000 de bloguri, cred ca e o competitie acolo de mama-mama... da' de unde, din 30 de bloguri pe care le-am ales la nimereala... cred ca maxim 5 meritau sa fie acolo. Da, normal ca fiecare merita sa incerce, dar nu stiu, parca ma asteptam la mai mult. Adica blogu' meu hai ca e cum e, dar la fel de slabe sau chiar mai ! erau majoritatea.

In orice caz, la una dintre categorii am votat Smoking Cool Cat pentru ca mi s-a parut chiar misto pagina. La blogul colectiv cel mai in masura sa ia premiul mi se pare BookBlog, iar la restul categoriilor nu stiu. N-am mai votat si n-am mai cautat. In orice caz, stiu ca premiile mari si primele locuri le vor lua bloggerii mari si cunoscuti. Ca doar pe ei ii citeste lumea cel mai mult, ei o sa primeasca cel mai multe voturi samd. Mi s-ar fi parut mai corect sa fie totul jurizat. Zic si eu. Acum da, ma oftic. Pentru ca astia mici -si nu ma includ, ma refer la alea 5 bloguri pe care le-am vazut si care mi-au placut ieri- nu au nici o sansa cel mai probabil.

In fine, asta e. Noi sa fim sanatosi.

3 commentsuri:

Anonymous said...

Am mai zis eu odată că feluritele nemulţumiri s-ar putea rezolva dacă ar exista mai multe blogfest-uri concurente. Fiecare ar avea metodologia ei, şi fiecare şi-ar alege ce-i place. ;)

Octav said...

hey merci pt vot! :)

Lexis said...

nici o problema, il meriti :)