Mi-e pofta de... apa?

2/07/2008 01:56:00 PM


Zilele trecute, am avut o pofta incredibila de mustar. Adica what the hell, mustar? Cred ca nu am mancat toata viata cat mustar tot mananc de-o saptamana... Foarte ciudat (si nu ma luati cu sarcini si alte alea, sunt glume expirate, e ceva mult mai grav aici... :O )

Ieri, asteptam pe cineva in fata unui magazin. Cand ma uit in vitrina, zbang ! precum o caramida in cap, mi-a izbit retina un borcan de compot de visine. L-am cumparat si l-am devorat precum un raton devoreaza... o veverita... (*What????*)

Ciudateniile continua...

Azi am ramas fara ceai (asta beau in general) si am baut apa minerala (recunosc cu rusine ca n-am mai baut un pahar cu apa de luni de zile). Si mi-a placut... :)) Problema mea e ca nici nu beau multe lichide in general si nu e bine. Dar ce se intampla? Uit sa beau :)) Uit ca mi-e sete, ma iau cu alte prostii si uit sa ma hidratez, suna foarte ciudat. Stiu. I'm ashamed of myself... cred ca as uita sa si mananc daca nu ar da semnale de alarma stomacul... Stau si ma gandesc cum uneori mi-e sete si nu imi dau seama... ma vezi asa pe la sfarsitul zilei "bah... da' ceva nu e in regula, parca n-am baut nimic azi, nu ?"

Suspect, domnule Gadea...

Asadar, chestiile astea sunt chiar ciudate... si concluzia care e ? Cred ca am fost rapita de extraterestrii si au implantat un soft in mine care sa ma oblige prin cai necunoscute sa mananc si sa beau chestii sanatoase.... brrrrrrr freaky

Noapte buna.

0 commentsuri: