Miercuri, Joi si Vineri

2/22/2008 11:00:00 AM

Miercuri am scris o noua poezie aici.

Ieri, Joi dimineata (dus), am mers cu tramvaiul 34. Era dintr-ala cu mijloc special. Urc si fiind gol-golut, ma asez pe un scaun. La urmatoarea statie urca un drogat nebun. Parul mare, jerpelit si punga cu bronz in mana. Ma uit suspecta. Nu baga pe nimeni in seama. Incepe sa se apropie de scaunul meu, ma mut mai incolo putin. Niciodata nu strica cateva masuri de precautie. Stateam fata in fata cu o gagica de varsta mea(cred). Nebunul era la usa de langa scaunele noastre. Incepe sa se agatze de bare si sa bata cu pumnii de usi - precum cei posedati de sapte draci-. Slava Domnului a coborat la statia aia, de ce dracu' nu i-or eutanasia pe astia, nu stiu...

Tot ieri am facut o ora si un sfert pana acasa (intors). N-am putut urca intr-un 335 si am lasat doua maxi-taxi-uri sa treaca pentru ca ar fi insemnat sa merg precum vita, asta pe la ora 16. Apoi mi-am bagat ce n-am si am luat o masina care ma ducea 3 sferturi de drum, iar restul l-am luat la picior. Aproape 1 km, dar macar mi-am pastrat demnitatea si n-am venit storcita de alti 20.000 de oameni care doreau sa ajunga acasa.

-atentie, mai jos sunt spoilere din Prison Break Episodul 13-
Azi, Vineri, am plecat de acasa pentru a-mi irosi timpul, banii, energia si machiajul. Cand dracu o sa se sfarseasca asta??... M-am uitat la un film ("Juno") si am prins din urma Prison Break, am vazut toate episoadele care au aparut din seria a 3a. Si apropo, sper ca asta sa fie sfarsitul cu adevarat. Daca continua eu s-ar putea sa renunt la el ca si-asa l-au lungit aiurea cu al 3lea sezon. Ce ma'sa... acum a intrat Sucre la parnaie, la sfarsitul sezonului o sa intre L.J. si apoi urmeaza ca Scofield sa mai faca un plan al cladirii, sa se tatueze si sa simuleze inca o infractiune. Dupa aia reinvie Sarah pe care Compania o va rapi din nou *the darn bitch has 9 lives* si tot asa... Deja e prea de tot.

In orice caz, cam asta e retrospectiva saptamanii si va las in compania adoratei Nikita. Weekend placut !



3 commentsuri:

Anonymous said...

haha da, monstruasa...aaa pardon, sexoasa Nikita :D
si e leita cu Stim-Noi-Cine :X:X:X:X
or fi rude? :)))

Anonymous said...

Mersul pe jos e sanatos :)

Lexis said...

o fi dar nu pentru mine :))