Un blog mai bun=mai multi cititori?

2/11/2008 06:41:00 AM

Am uitat sa va spun ca m-am inscris pe forumul bloggerilor. E lumea faina acolo, de treaba, putini artzagosi sau chiar nici unul. Si mi-au sugerat cateva chestii in legatura cu blogul. Am retinut 2 dintre ele, carora le-am dat si dreptate. Si anume:

1. sa schimb culoarea titlurilor (cica e diferenta prea mare de alb, cu toate astea e doar un titlu... da' in fine) si faza e ca nu stiu sa fac lucrul asta, pentru ca am cod xml... si e in spaniola si etc etc etc.

2. sa schimb url-ul pentru ca este prea lung (adica adresa... alexandraghitalexis, pentru cine nu stie) asa... si ceva sugestii aveti? Ca multe din cele pe care le-am incercat erau deja luate.... deci...? Cine vine cu o idee buna, e nashul meu :))

p.s. nu sunt de acord cu faptul ca nu am vizitatori din cauza layoutului... cui ii pasa atat de mult ? Atata timp cat scrii chestii de barfa si bagi stiri copiate de pe alte siteuri (chestie pe care evident nu o fac- doar cateva exceptii au fost, cu stirile) intra lumea pe site, daca nu... pa si pusi ne vedem cand mai dau de tine pe google. Dar i'm fine with that ;-)

4 commentsuri:

Anonymous said...

lexis.blogspot.com...simplu si eficient :D sau e luat si asta?

Anonymous said...

alta sugestie un favicon daca are cine sa te ajute cu chestia asta

Anonymous said...

numele nu e o problema asa mare e adevarat ca e mai eficient sa fie scurt intr-un fel, eu te-as sfatui sa inscrii blogul in multe comunitati specializate (pt bloguri): www.blogbrowsing.ro de exemplu, si pe tot felul de topuri si motoare de cautare adica sa iti faca publicitate:D.
Si ideea cu faviconul este una foarte buna ii da alt aspect site-ului adica ai un simbol care te reprezinta;)

Lexis said...

blogbrowsingul da unora eroare daca intra pe blogul meu, l-am avut pentru o vreme. oricum, mersi pentru sugestii