You have to be green !

2/13/2008 11:27:00 AM


[pentru inceput as prefera ca oamenii ce ma cunosc personal sa nu citeasca ce scriu aici. Din doua motive pe care le voi da in caz de le cer. Multumiri – desi stiu ca sunteti niste mici escroci si nu o sa va puteti abtine sa nu cititi]

Iarta-ma blogul meu ca te-am neglijat. Am avut cateva zile extrem de ocupate. N-am avut timp nici sa imi caut ciorapii si stii ca nu glumesc. Ieri dimineata, eram pe graba si nu imi gaseam ciorapii. Sa nu mai zic cum am ramas fara hartie la toaleta. Momentan sunt foarte sufocata de lume. Tu nu ai de unde sa stii cum e, esti doar un blog si nu te pot sufoca decat eu si vizitatorii, dar tu te hranesti cu asta.

Acum ascult muzica. Ce pot sa iti zic, m-am trezit la 6.30 si abia la 16 am fost acasa. M-am uitat la American Idol partea a 9a, cu cei care au ajuns la Hollywood. Am mancat si am incercat sa invat. Fireste ca nu am putut cu atatea surse de zgomot langa mine asa ca pur si simplu am stat. Acum e 21:17 si in curand o sa plec la culcare. Maine dimineata o sa fiu online. Sa ma astepti ca vreau sa mai vorbesc ceva cu tine, ok?

Cei cu care vorbesc, cei care au vorbit cu mine cand sunt obosita stiu ca eu reactionez ciudat. Nu ciudat, am mai explicat asta unora. Pur si simplu nu mai am puterea de a ma concentra incat sa filtrez ceea ce gandesc si o spun direct cum o iesi. Exact ce gandesc. E norocul vostru sa ma prindeti obosita (ca acum *evil*) ca sa stiti ce parere am despre voi. Uite ca mi-am spus secretul.

Vezi, e o postare lunga pentru ca sunt obosita si spun tot. Am o cana de cafea cu lapte neterminata. Da’ nu mai beau ca vreau sa dorm. Si-asa mai devreme cand am baut mi-a crescut tensiunea. Imi batea inima asa tare incat spargea gheata si nu mai putea nimeni patina pe ea. Imi vine sa cant, dar normal ca nu pot. Las’ ca maine o sa fiu singura de dimineata si sa vezi ce concerte dam pe aici. E 21.20. Am scris toate astea in 3 minute, nu mi se mai opresc degetele din tastat. Sunt sigura ca am facut si greseli, dar nu-mi pasa. E frumos sa nu iti pese. Imi fug asa multe ganduri in minte acum incat as putea scrie si o suta de pagini. Nu le prind pe toate ca au pasi repezi.

Nickleback au o melodie misto, good times nu-stiu-cum. O ascult acum, e faina, imi place. Nickleback au niste versuri de cacat uneori. In general e fain, dar daca si vrei sa intelegi mesajul... Eh, aici o sa fie o problema. Maine o sa inregistrez aici ceva sa asculti si tu. Sper sa iti placa. Maine am un mic examen si trebuie sa imi fac si un eseu argumentativ la romana. Le fac la scoala, ce spanac sa reusesc acasa. Aualeu si cand ma gandesc ca trebuie sa gasesc si tema pentru proiectul la Drepturile omului imi vine sa ma spanzur. Trebuie sa fac rost de o camera de filmat, de oameni care sa imi dea interviuri, de aparat foto digital ca sa fac poze... insa am gasit melodia! Deci, foarte important. Dumnezeu sa ma ajute ca ceilalti nu se sinchisesc.

2 commentsuri:

Horia ~CF~ said...

De curiozitate, de ce nu folosesti poll-ul de la blogger?

Lexis said...

pentru ca nu pot seta culoarea pollului si se pune automat negu si nu se vede nimic