Filmele saptamanii

3/21/2008 08:38:00 AM

Ma tot tin sa va spun ca am vazut Sweeney Todd cu Johnny ma' boy. Am gresit la o chestie, acum cateva luni am vazut versiunea mai veche a filmului si stiam deja ce se intampla si care e povestea. La mine toate filmele trebuie sa fie o surpriza, daca nu, isi pierd farmecul. Serios, nu imi place sa stiu subiectul inainte sa ma uit. Poate doar daca e o ecranizare dupa o cartea pe care am citit-o da' asa... Anyway, ideea e ca mi s-a parut o porcarie toatala. Versiunea mai veche a fost cu mult mai interesanta. La un moment dat nu stiam daca vizionez Sweeney Todd sau Harry Potter 5.



Bineinteles ca l-am vazut in doua runde ca n-am putut sa rezist 2 ore sa il vad deodata. Singurele lucruri care mi-au placut foarte mult au fost :
1. parul lui ma' brotha' S.T.
2. vocea lui J. Depp si melodiile in general.

In rest, machiajul si scenele de crima extrem de exagerate duceau chiar la penibil. M-am uitat pana la sfarsit numai pentru actori si muzica, in rest... beah.

Din cauza faptului ca am fost foarte foarte racita, m-am uitat si la 27 dresses. A fost dragutel, mai usor asa, ca pentru o persoana racita care nu isi poate mobiliza creierul sa gandeasca prea mult. In rest a inceput sa ma enerveze mult American Idol, pentru ca iesit Amanda Overmyer :( -era una dintre favoritele mele, iar Carly Smithson a fost printre ultimii 3. P-p-pisses me off, desi hai sa zic ca Amanda nu mai venise cu nimic nou si poate ar fi meritat daca s-ar fi batut cu una mai buna decat ea, dar asaaaaa.... Kristy merita sa iasa, nu ea :(. Iar Carly, dupa cum a zis si Randy, e una dintre cele mai bune de acolo.

0 commentsuri: