Megastar 2

3/08/2008 01:29:00 PM

Vreau sa scriu cateva cuvinte si despre Megastar si sa punctez cateva chestii esentiale. De ce nu imi place aceasta... emisiune. Sa vedem cu ce sa incep, pentru ca sunt atatea de zis incat ma pierd.

Nimic de bine, stati linistiti.

Andreea Raicu, prezentatoarea emisiunii, este cu adevarat o nesimtita. Eu apreciez faptul ca este in stare sa duca o emisiune pe spate. Mai cu suisuri mai cu cu o balba... In fine. Ce ma deranjeaza extrem de mult este ca NU POARTA SUTIEN! Pentru deliciul barbatilor. Mi se pare absolut de prost gust, mi se pare de bun simt sa nu apari asa in fata unei tari intregi. E ca si cand ti-ar prezenta emisiunea Mazilu in colanti cu 3 numere mai mici. Ce Dumnezeu, fratilor....

Concurentii sunt absolut pierduti. Eu nu stiu ce cauta astia pe scena. In afara de Oana care e singura ok + si inca vreo 2, toti sunt absolut pe dinafara. Imi zic parerea de telespectator. Probabil ca nici sonorizarea nu ii ajuta. Nu stiu ce faceti, dar calitatea sunetului este jalnica.

O compatimesc pe Crina Mardare. Sincer. Nu stiu cum reuseste sa se descurce cu atatia intr-o saptamana. Cred ca o platesc foarte bine. In orice caz, nici macar nu se pot compara cu Megastar 1. Aia au fost parfum.

Juriul n-ar trebui sa fie asa abatut si nervos pentru ca pana la urma, ei i-au ales. Pe baza unor criterii... pe care numai ei le stiu. Eu nu le pun la indoiala calitatile, insa nu mi se pare ca au luat cele mai bune decizii.

Sincer, nici nu stiu de ce ma mai uit la chestia asta. Pai nenica, luati colo'sa o bucata de American Idol AUDITII! si sa vedeti acolo voci.... si sunt la editia a 7a, nu a 2a.

Pe langa faptul ca totul a fost cum a fost... au dat-o si pe surprize-surprize. Au adus-o pe mama lu' X din Spania, pe mama lu' ala din Italia si ceee sa mai faceeeem Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Si gagicile care stiu despre ce vorbesc o sa gandeasca si o sa zica "Hai mah ca a fost super cuuuuuuuute".... 'ai nene ma lasi... ma uitam pe tvr daca voiam lacrimi si emotii. Si daca nu iti place Andreea Marin intotdeauna exista Tanar si nelinistit.

3 commentsuri:

Anonymous said...

=)) bun ma... megastar 2 e deja depasit . dar s-ar putea sa continue si a treia parte pentru ca inca mai exista prostime sa se uite

Anonymous said...

a btw pentru mine megastar a devenit ,la cat de comercial este odata cu a doua serie, atat de fortat si nereusit incat ii spun "megawannabe"

Andreea.R said...

de asta prefer eu American Idol :) Acolo am avut (fiindca au mai plecat din ei) vreo 6 favoriti... De la Megastar imi placeau vreo 2 la inceput, iar acum nu mai imi place niciunul...