Cum sa ma transport?

7/22/2008 01:02:00 PM

Cum de maine intram in zodia leului, este fair enough sa spun ca asta e zodia mea si candva o sa fie ziua mea. Oh boy, joy! Well... este joy ptr. ca primesc multe cadouri. Adevarul e ca nimic nu ma bucur mai mult decat cadourile... Cadourile bine facute.

Bineinteles, intrebarile au inceput cu "ce vrei de ziua ta?/ ce iti doresti de ziua ta?" etc. Si raspunsurile mele au venit. Cei care doresc sa imi faca un cadou au o gama larga de produse din care pot alege... De la cadouri ieftine de genul: ceas, farduri, inele castigate la snacksuri etc. pana la masini si... apartament de doua camere in centru. Hai bine, sunt modesta, merge si in sectorul 123456 al capitalei... La o adica primesc si excursii in strainatate, numai nu la mare ca nu imi place ( =)) ).

Oricum ar fi, orice ar fi, sunt multumita, va zic dinainte. O sa ma bucur de fiecare maruntis ca un copil mic. O sa sar in sus, o sa tin obiectul respectiv ca pe un trofeu, o sa il admir, o sa il venerez si apoi o sa trec la urmatorul... :D

Adevarul e ca ma gandesc serios la o trotineta.

Da, o trotineta. Stiti ca exista si pentru adulti, nu ? Faza e ca nu gasesc :( Bine, sa nu mai zic de trotuarele distruse pe care nu stiu daca poti sa mergi cu o... trotineta. Ma rog, ideea e ca n-am de ales.

Masina e prea scumpa. Pe role nu stiu sa merg. Pe skateboard nu stiu sa merg. Bicicleta e in pod, putrezeste de cativa ani acolo... asta pentru ca nu exista pista speciala pentru biciclisti si cu toate ca atunci cand eram mica eram destul de sinucigasa si ma strecuram cu ea printre masini, acum nu mai am coaiele de atunci. Si deci, cum sunt si soferii nostri extrem de grijulii si mentin mai mult de o gramada distanta intre masina si biciclist, mi-e de-a dreptul teama ca pasesc cu bicla pe un drum public....

M-am mai gandit ce-i drept la patine cu rotile.... tot pentru adulti... Dar cred ca a doua parte am inventat-o eu. Exista patine cu rotile pentru adulti? Daca da, spuneti-mi unde ca poate reusesc sa imi iau si eu o pereche. Le adoram cand eram mica... si nu cred ca s-a schimbat nimic de-atunci, nu ?

Pe cine oi incerca eu sa pacalesc cu permisu' ala de categoria B.... *rolling on floor laughing*

Inca niste puncte in plus pentru patinele cu rotile si trotineta ar fi ca sunt usor de transportat. Adica daca dupa o statie de mers cu ajutorul lor obosesti, poti mereu sa te urci in tramvai/autobuz si sa vii acasa... pe propriile picioare.

0 commentsuri: