In numar redus

7/29/2008 10:36:00 AM

Ma uitam pe trafic dot ro si ma miram ca 5 persoane au intrat pe blogul meu azi. 5 persoane. Incredibil de mult. Era o vreme in care cu siguranta as fi facut mici crize ca nu intra mai multa lumea, ca nu imi citeste si comenteaza lumea blogul. Si acum, stii ce? Nu imi mai pasa. Nici nu stiu de ce. Dar cui i-a trebuit vreodata un motiv pentru indiferenta? Nu pot sa cer sa imi viziteze lumea blogul din multe motive. Care ar fi? Uite cateva. Nu pup picioarele bloggerilor "mari" ca sa imi mai lase cand vor pulile lor cate un comment sau sa imi puna link pe siteu' lor. Nu umblu ca disperata din blog in blog prin blogbrowsing lasand comentarii la fiecare blog kitschos pe care il vad. Nu scriu despre ce se intampla in lume, despre cate filme porno au mai facut Irinel si Monica, despre cati au mai murit stupid, sau cat a crescut pretul la caramizi. Am zis si ma voi repeta, nu ma uit la televizor decat foarte rar... cand sunt pe moarte sau cand nu am internet... si nici atunci. Prefer sa citesc o carte.

De ce spun toate astea? Pentru ca simt nevoia sa clarific anumite aspecte ale acestei meserii. Mi se par de-a dreptul... folositi cei pe a caror spinare si-au facut unii trafic. Si eu ii felicit pe cei care au facut-o. Mi-ar placea si mie sa am vointa de a pupa in cur un om/mai multi atat de mult, mi-ar placea si mie sa am rabdarea de a face lucrul asta, mi-ar placea sa ma duca si pe mine altii. Da, regret ca nimeni nu se apleaca sa ma ridice si pe mine de la... 5 vizitatori. Cu toate astea, nici nu intind o mana asa ca nu pot avea pretentii. Nici nu ma bag in seama cu oameni pe care nu ii cunosc si carora nu am ce sa le spun. 5 vizitatori nu e putin. Eu multumesc persoanelor care au citit azi paginile astea pentru ca imi dau seama ce inseamna. 5 oameni care totusi au dat de mine sau si-au adus aminte de mine sau care pur si simplu au intrat din obisnuinta. De 5 oameni... am nevoie eu. Nu imi trebuie cuvinte penibile folosite in exces ca sa fiu gasita pe google, nu imi trebuie beri baute la motoare sau la terase de lux. Mie de fapt nici nu imi place berea.

Ce vreau eu de fapt sa spun aici?
Vreau sa spun un singur lucru general.
Sunt multumita.

4 commentsuri:

Anonymous said...

Your blog is fine with me.I`ll keep on reading you;)-Cristiana

Anonymous said...

super scris, si corect!

Lexis said...

Thanks 2 both of you

Andreea.R said...

intr-adevar! nici eu n-am multi vizitatori si chiar nu ma deranjeaza, pt ca nu am facut blogul ca sa devin cunoscuta, ci pentru mine, sa am unde sa ma plang sau sa ma laud... de fapt, poate e mai bine, fiindca asa pot sa spun orice ca oricum nu vede multa lume :)) ;)