Mi-am redeschis blogul

7/03/2008 08:31:00 AM

Dupa ce mi-am futut putin retina uitandu-ma la pozele de pe pitzipoancadotorg, am avut o revelatie si mi-am dat seama ca trebuie sa imi redeschid blogul.

Incepem o scurta recapitulare de la ziua de Paste. A trebuit sa urc la volan in ziua aceea.... adica prima sau a doua zi de Paste.... cred ca prima... Da, sigur. Am fost la o mica plimbarica, deh... si-asa nu e trafic in ziua de Paste. De condus am condus oarecum bine... faza foarte „amuzanta” a fost cand la un moment dat am ajuns la un semafor situat pe un „deal”. Asadar si prin urmare, numai prima masina care pica la semafor statea pe teren drept, ceilalti din spate stand in panta. Fireste ca pentru a o lua din loc tre’ sa faci pornirea din rampa... Si cine a picat prima masina la semafor??? Eu.... cu dacie... 1310.... Si cand s-a facut rosu cui i-a murit motoru’ cu coloana in spate si o singura banda pe sens?? Mie, of course. Mi-am luat la injuraturi de o sa am pentru tot restul anului... Si faza si mai delicioasa e ca... motoru’ ca motor, ca se mai opreste... da’ ia incearca sa il mai pornesti daca mai vrea... Pfiiii....

A urmat luna mai... O luna in care n-am mai stiut altceva decat carte-carte-carte. Fiind ultima luna inainte de Bacalaureat, ce Doamne iarta-ma sa faci... te apuci sa inveti, na. Nu mai ai habar de lume, nu mai ai habar sa socializezi, sa comunici... te baricadezi in casa cu totul... Cand iesi in lume dupa o luna de tocit ca boul toata materia, te simti ca un nou nascut ce se sperie de orice zgomot mai puternic. Te sperii si de Naomi cand o zaresti cu tigara in mana pe treptele... ah nu... stai... asta e normal.

La sfarsitul lui mai, am scris o postare scurta pe care am astept sa o public la redeschidere asa ca o atasez pur si simplu aici.

25 mai 2008

La 22.00 mergem sa o luam pe Sandra. La 22.40 eram in club. Pe drum a fost foarte liber, dar am gresit strada. Nici o problema, am avut harta scoasa la imprimanta cu adresa (traiasca salutbucuresti).

La intrare ne-a intampinat Pif, apoi am urcat sus la masa unde ne-am intalnit cu Ana, Elena si prietenul ei. Era gol clubul, insa o ora mai tarziu, la 24, era full. Am fost foarte surprinsa de faptul ca toata lumea parca a venit in acelasi timp. Adica ceva gen, intr-un moment e gol, in urmatoarea clipa era plin.

Am zis eu ca o sa beau, dar pana la urma m-am rezervat la un pahar de vin pe care nu l-am terminat, si o gura mica de tequila. Fetele s-au distrat din plin, cu shot-uri si dansat pe bar. Cine si-ar fi inchipuit ca se afla asa niste party animals in voi? Hehe, ma bucur ca am vazut si partea asta salbatica a voastra (lol).

Muzica a fost ok. Muzica de club. Remixuri la greu. Astia ar putea face remix si din imnul Romaniei.

Am avut animatoare. Vaaaaai.. si dj-ul care avea niste replici...

“Hai Ancutzaaaa, da jos sutienuuuuu… da jos chiloteii…”

Iar cand era muzica mai incet sau cand avea pauze se auzea din coltul nostru „Haaaai Ancutzaaaaaa, jos sutienuuuuu...” Asta fiind eu. :D Gnihihihihi... Bine, pana la sfarsit a scapat aia si de sutien si de tot.

Am dansat toata noaptea si a fost super tare. Mi-a placut mult. Multumim Pif si Ana pentru tot, ramanem datori vanduti. Adaug: Sunteti cel mai tare cuplu pe care l-am intalnit ever! Va sta extraordinar de bine impreuna, sunteti niste oameni exceptionali si sper ca atunci cand vine vremea, sa ma chemati la nunta si botez/uri. Sa ramaneti asa cum sunteti, sa nu va schimbati (cu toate ca Pif, ai merita o bataita pentru riscurile prea mari pe care le faci :P ).

In concluzie, a fost supertarefrate! Si noua mea deviza e : Jos sutienuuuuuu!!!!

Sa scapam noi de examene cu bine si sa vezi de nu ma fac si eu praf. Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... si apropo, n-am prea ragusit... deocamdata.

N-am schimbat nimic din ce am scris atunci. A fost chiar marfa... Dupa club a urmat festivitatea cu robe, pe 2 iunie, care a fost superba. Mie mi-a placut enorm de mult, chiar daca unii striga sus si tare ca „ceeee domn’le.... ce-i prostia asta imprumutata de la americani?” Si fac ei pe national-comunistii... Scutiti-ne, ca ipocrizie avem destula in tara asta.

Am fost la curent cu tot ce a mai aparut despre Britain’s got talent, America’s got talent si American Idol. Apropo, American Idol de anul asta a fost castigat de David Cook. Adevarul e ca amandoi Davids meritau sa castige in egala masura, dar m-am bucurat mai mult ca a castigat D.C.

Brintain’s got talent s-a terminat foarte repede. Bine, ca nu e un show care sa tina foarte mult, dar din nou am fost foarte multumita de cine a castigat. Ador cum danseaza pustiul si ador atitudinea lui.

America’s got talent e abia la al treilea episod acum si am avut asa niste socuri pe parcursul primei emisiuni... Cand le-am vazut pe-alea de la Indigo cum se fac de ras pe scena in fata a peste nu-stiu-cate-milioane de americani care se uita la emisiunea asta... Si al doilea soc a fost cand am vazut-o pe Britney-wannabe... Jesus Christ... Adica... Wow...

(nu mai pun clipurile, dati voi click pe linkuri)

(+ m-am indragostit de tipul asta... God... )

De doua saptamani am fost in foc continuu cu examenele... Am trecut super bine de cele orale, iar la scris eu zic ca m-am descurcat. A fost norocul meu sa pic singura cu o anume materie in sala de clasa... Eram inconjurata numai de cei care dadeau la matematica... In orice caz, notele pe care o sa le iau o sa fie pe merit. Si intr-un fel imi pare bine, oricare ar fi ele. Sambata le aflam. Si sper sa fie bine. Oricum media de la bac nu conteaza la admitere, deci...

Ieri am fost invitata la o cununie civila... personal ! Adica nu din mosi-stramosi, unchi-matusi... nu... Si sunt tare mandra si bucuroasa... Sper sa ajung. Oh boy, oh boy.... *daydreaming*

Si... cam asta a fost, copii... Am inceput sa fac poze si am mai publicat aici cate ceva, dar majoritatea cred ca stiu si celalalt blog... De scris n-am mai scris, de condus n-am mai condus (de la Paste), bacu’ asta iti mananca zilele la propriu... N-am mai iesit la un film de nici nu mai stiu cand... Am multe de recuperat, dar bine ca s-a terminat...

S-au intamplat bineinteles mai multe, dar cam asta e esentialul. Sper ca sunteti toti bine, sper ca voi n-ati avut examene si n-ati fost asa stresati si chinuiti ca noi (cei de-a 12a) si... sa speram la ploaie... :D

It’s good to be back, v-am pupat!

0 commentsuri: