Rabdare multa!

7/05/2008 08:33:00 AM

Aseara n-am mai rezistat si la 12 m-am prabusit in pat. Am dormit pana la 7 cand m-a trezit maica mea sa ma intrebe de rezultate. I-am zis ca nu aparusera cand m-am culcat. Am facut un efort supra-omenesc si m-am ridicat din pat, m-am dus la calculator si l-am deschis. (Il lasasem pe stand by). Intru pe edu. Nimic. Sor'mea din somn "S-au afisat?" Zic "Nu."

M-am trezit la 8. Am vorbit cu Chubb Chubb pe mess, care mi-a zis ca n-a putut sa doarma toata noaptea de emotii.... si mi-a transmis si mie emotiile. Ma rog, am fost la cununia civila dupa ce am suferit un accident cu florile... :-L Ma rog, nu intru in detalii. (asta o sa scriu in alt post, o sa fie special edition).

Am avut o tinuta mai speciala. Na, cauza-efect. Nunta-tinuta. Deci : niste papucei si o fusta. Eu nu sunt obisnuita sa merg in : sandale (indiferent daca sunt cu toc sau fara toc), papucei cu barete, slapi etc. Adica nu sunt obisnuita sa merg in nimic decat in adidasi ! Adidasi rulz! Deci efect cauza: papucei - bataturi si mers ca o ratza pe strada. Am ajuns la liceu pe arsitza de ora 12. Rebecca sarmana avea si tocuri. Am mai stat nitzel pana au venit si Grupul "Tz", Chubb Chubb si Tweety (sa nu crezi ca nu stiu porecla >:) ) . O sun pe mama:
- Mama, nu s-au afisat rezultatele si siteu' ministerului e blocat.
- Bine, mai stai?
- Pai daca vreau sa aflu rezultatele, stau, normal. Dar e o problema. Nu sunt imbracat normal, nu mai pot de picioare si fusta asta n- o mai suport mult. Du-te si cumpara-mi o pereche de papuci ieftini si niste pantaloni... ca io nu rezist mult asa.
- Bine, sa vad ce pot face.

Si a vazut mamica mea. L-a trimis pe tata cu o pereche de papuci de casa (adica cei din poza) si o pereche de pantaloni foarte lejeri. N-am mai avut nicio treaba. Cine ma vedea avea doua reactii:

1. vreau si eu papuci, nu mai pot de picioare.
2. ai venit de la strand?

Cu toate ca arata foarte ciudat, papuci cu camasa... ei bine, situatia a cerut-o. Oricum m-am simtit bine si iesita din comun. :)) I always wanted to be a freak. *daydreaming* Oricum, amuzanta faza. Ma rog, m-am simtit comod. Anyway... deci de la ora 12 pana la 16.20 am stat degeaba cu fetele... vanand orice coltz de umbra unde se putea sta jos :)). Am vorbit, ne-am dat cu parerile.. am baut.. am mancat... deja mai aveam un pic si puneam cort sa dormim, sau faceam focul desi soarele era de ajuns.


In orice caz, pana la urma s-au afisat rezultatele pe la 16.30. Cred ca am fost ultimul liceu la care s-au afisat rezultatele. Am inceput sa plang cand am vazut ce note am luat. Colegii s-au speriat ca am disparut subit si m-au gasit cu lacrimi in ochi. Ce sa mai... prin ce-am trecut... Wow...

Am ajuns acasa franta de oboseala, abia mergand (in papuci :)) ) Am mancat, am baut, m-am linistit si uite-ma scriindu-va despre plina mea zi de sambata. Si asta a fost pe jumate, detaliile picante le-am pastrat pentru cei ce intreaba. Heheheeee... Si acum iar nu stiu ce sa fac, mai am 30 de pagini dintr-o carte pe care am inceput-o acum mult timp... da' n-am nicio tragere de inima... Ofof.

p.s. inca ma dor picioarele de la asteptat. 4 ore, Doamneeeee....
p.s.s. notele nu s-au afisat nici acum pe net, deci puteam sa asteptam mult si bine.

2 commentsuri:

Anonymous said...

si inca nu s-au afisat..acum s-a gasit si ministeru sa lucreze la site cand 4 ani au frecat menta.. tara domle

Lexis said...

mie imi zici...