20 august 2008

8/19/2008 10:16:00 PM

Stiu, stiu, n-am mai scris demult pe blog. Pai, nu stiu daca am lucruri prea importante de zis pe aici. A venit ziua mea, a plecat. Am primit doua bratari foarte frumoase (apropo de ce imi doream acum cateva postari :) hehe... ) o rama superba, un buchet de flori si... ah... o carticica cu textele si pozele mele de pe celalalt blog (am primit-o putin mai tarziu, dar imi place la nebunie). Saru manaaaaaaaaaaaaaa tuturor celor care mi-au zis la multi ani si n-au uitat de mine si saru mana si pentru cadouri si pentru banuti.

De vreo saptamana... asa... ne-am apucat de varuit si renovat. Ieri am terminat, am pus covoare, am spalat, am calcat samd. Am carat la mobila de mi-a iesit pe nas, ma doare spatele de imi vine sa fac precum monstruletul de la Indiggo. Mi-am vopsit geamu' de la camera, mi-am asezat lucrusoarele prin biblioteca, inclusiv cele peste 200 de carti. In fine, ideea e ca ieri in sfarsit am terminaaat... nu-mi venea sa cred. Credeam eu ca e greu sa demolezi si sa varuiesti, da' ce e dupa (curatenia) e de 5 ori mai greu. Oricum, arata ghini rau acum. Aaaah... si sa nu mai zic de noul dulap pe care EU l-am asamblat... adica mi-am dat seama cum se asambla. Bineinteles, avea instructiuni, dar cum este Made in Romania, pozele erau sterse si nu iti prea dadeai seama ce vor de la viata ta :)). Na, Romanica.

Azi imi fac bagaju' si maine plec intr-o scurta vacanta la munte. Ma duc sa fac Yoga cu ursii. O sa imi iau 15 carti ca sa nu ma plictisesc in caz ca nu merge dvd-ul la tv-ul celor la care o sa aterizam:)). Da' mi-am luat si filmeeee... dada, o gramada de filme. Inclusiv seriale, adica Seinfeld sezonul 9 ca nu l-am terminat si cred ca o sa imi iau si Alias ca nici acum nu am apucat sa vad sezoanele 4 si 5. O sa imi updatez melodiile pe mp3, imi iau perna (niciodata nu gasesti o perna buna) si go planet! Sper sa fie frumos, macar sa am ce poza.

Asadar, ne vedem peste cateva zile cu povesti de sezatoare din scurta vacanta.

Yoga!

0 commentsuri: