31 august 2008

8/31/2008 11:35:00 AM

Ieri a fost o zi faina. Am fost prin Obor, ne-am plimbat apoi am baut o cafea(limonada) intr-un local.

La targul anticarilor am vazut aceleasi obiecte ca si anii trecuti, dar si niste chestii noi. Am realizat prima mea "targuiala". Am negociat pretul unei brichete, dar dupa aia m-am ofticat ca puteam sa o scot la mai putin... pentru ca in fond, era o bricheta... o bricheta cu un design superb, dar... bricheta. Anyway, a fost misto... am avut cu ce sa ma laud si am invatat niste chestii noi :D asa incat data viitoare sa stiu cum sa joc "cartile". Chiar in Seinfeld vazusem o faza ieri intr-unul dintre episoade cand Jerry ii cumpara tatalui lui o agenda electronica "Wizard" si ii spune ca a gasit-o la 50 $ de la un tip de pe strada (de fapt costase 200$). De ce ii zice asta? Pentru ca dl. Seinfeld era intotdeauna incantat sa auda ca fi-su facuse o "afacere buna", apoi il pune sa mai cumpere inca vreo 200 pentru toti membrii clubului din care facea parte, pana la urma Jerry e obligat sa ii zica adevarul. M-am cam identificat aici, mai ales cand am vazut ce "mandru" a fost taica miu de... negocierea mea. Un big LOL aici.

Azi am facut curat in casa si am intentionat sa imi dau jos bibicleta din pod, dar am ramas cu intentia. De fapt, de vreo saptamana tot raman cu intentia. M-am urcat pe scara sa vad cam in ce stare mai e. Cauciucurile sunt dezumflate, practic sta pe janta... Langa ea e un soricel in descompunere de care m-am speriat si scarbit. Asadar pana nu ia cineva cadavrul bestiei de acolo, eu nu ma mai apropii de acel loc... and i'm serious. Am mai fost eu nevoita o data sa iau un soricel ametit cu matura si farasul, cred ca v-am mai spus, nu ? Eh, am ramas cu sensibilitate de atunci. In orice caz, mi-ar placea nespus de mult sa imi repar bicicleta. Are asa o culoare frumoasa, plus ca mi-ar placea sa o iau la plimbare prin oras. Nu prea imi mai plac masinile, mai ales prin centru... o masina e pur si simplu inutila cand vine vorba de alte 20.000. pe aceeasi sosea.

Hai ca mi s-a facut somn, mai scriu si maine. V-am pupat, salut...

2 commentsuri:

Andreea.R said...

eram sigura ca o sa scrii despre bricheta :))) las', zic mersi si asa, de la 35 la 20 RON e ceva :> te mai iau cu mine prin targuri :))

Lexis said...

yey, macar tu sa ma angajezi daca altii nu :))