5 august 2008

8/05/2008 04:15:00 AM

Am facut rost de melodiile lui Cas Haley. Foarte misto omu' asta, canta unele piese mai bine decat originalele. Gosh... Numai asta am ascultat zilele astea.

Am mai jucat putin Sims 2, se pare ca mi-a crescut copilul si eu am imbatranit. Hurray! :( O sa mor in curand. Shit.

Pe la 4-5 dimineata s-a intrerupt curentul de vreo 20 de ori, bine ca nu s-a ars nimic. Acum 10 minute iar s-a intrerupt. Cred ca au inceput firele sa ia foc de la caldura (Doamne fereste) Apropo de caldura, sper sa fie mai racoare zilele urmatoare ca simt ca innebunesc daca mai stau mult in casa. Termometrul arata doar 34 de grade celsius dar simt de parca ar fi 39.

Cum am putu sa uit... (de fapt asa ar fi trebuit sa incep postarea) am vazut in sfarsit filmul August Rush. Azi de dimineata pe la 12 :)) Tot vreau sa vad filmul asta de vreo juma de an, poate chiar mai mult. Am vazut ca joaca Robin Williams in el si de-acolo il stiam, dar zilele trecute am vazut ca joaca si papusica din The Tudors si mi-am zis ca it's a MUST! Asadar pac-pac l-am luat repejor, dar din cauza caldurii nu prea am avut chef pana cand de dimineata am zis sa ii dau o incercare. Bineinteles ca m-am lipit de monitor cu ochii cat cepele, fascinata de TOT ce inseamna August Rush. Este un film exceptional din punctul meu de vedere. Fireste, putin cliseic si putin previzibil, dar oricum... wow...

1 commentsuri:

Andreea.R said...

Fac ce fac si tot de "papusica" din The Tudors dau... serios :|(nu ca m-ar deranja or something)Imi iau si eu un film de pe net (Prozac Nation ii zice, u should see it, e chiar misto), pe generic ii vad numele! Apoi cautam pe net poze cu The Joker, dau in schimb de o pagina cu JRM. Acum, deschid blogul tau si citesc despre un film in care joaca el. I'm telling you, it's destiny, we're meant to be together 8-> :))