E ora 2 dimineata, buna dimineata Vietnam!

8/09/2008 03:58:00 PM

In aceasta dimineata, in winamp avem, doamnelor si domnilor, minunatele melodii de pe coloana sonora a filmului August Rush. Stiu ca si voua va plac asa ca fiti pe faza pentru urmatoarea postare pe blog care va completa atmosfera.



O broasca era sa fie storcita la tocul usii de la intrare. Totul a inceput cand am iesit pe hol si am sarit in sus din cauza dragutzei-grasutzei broscutze! TZ! Cat m-am fatzait eu pe afara ea s-a bagat intre usa si perete asa incat, cand i-am zis lu' taica miu sa inchida usa era sa o prinda acolo dar a fost suficient de desteapta sa iasa exact cand trebuia. BIG GIRLS(FROGS) RULE!

Un miracol s-a intamplat ieri. De prin februarie-martie tot astept sa mi se consume bateriile de la tastatura si sa fiu nevoita sa le schimb in cel mai nepotrivit moment. Ei bine, de 6-7 luni tot astept... a venit momentul! Mie nu imi vine sa cred cat au tinut, voi ati mai auzit de super-baterii din astea? Faza cea mai socanta e ca sunt OBISNUITE! Nu se reincarca nici singure nici la priza, sunt cat se poate de ordinare. Sunt SONY! albastre. Nu inteleg cum s-a intamplat. Am un sentiment ca daca le mai pun o data la tastatura o sa mai mearga inca juma de an. Cat de tare ar fi ?

Am vazut in jur de 130 de episoade din Seinfeld! Mai am sezonul 8 si 9. Iubesc serialul asta, e bestial!

Am publicat poze noi pe celalalt blog *wink*.

Asadar, doamnelor si domnilor, aici se incheie scurtul anunt, vom reveni in cateva zile. Pana atunci... YOGA! (adica, m-am apucat si de Yoga, ma rog... doar niste exercitii, fara regim si celelalte... :D Mai greu cu pachetul complet)

S-a incheiat transmisia.

0 commentsuri: