Indiggo si urmatoarea seara America's got talent

9/04/2008 01:58:00 PM

Tocmai am terminat de vizionat emisiunea America's got talent care a fost difuzata sambata, la NBC. Jerry Springer mi s-a parut cam dilit in editia asta, cam sarea in sus, cred ca i-au dat astia ceva cofeina ori a baut un energizant inainte. Anyway, mi se par cam slabuti concurentii din editia asta (adica hello! sunt si Indiggo in competitie) fata de cei de la Britain's got Talent (ultimul sezon) de unde nu stiai pe cine sa alegi pentru toti erau foarte buni la ceea ce faceau.

Si uite asa incet incet am ajuns la ultimii 10 concurenti, care vor urma sambata asta. Am crezut ca au scapat de cele doua shtoarfe, dar se pare ca nu... Ba mai mult, le-au facut sa arate onorabil. Numai Dumnezeu stie cat de mult astept sa le vad cand o sa apara emisiunea. Yes! We are here to win it! Hai INDIGGO! HAI INDIGGOOOO!!! Hai, toti cu mine... HAI INDIGGO ! HAI INDIGGO!

Ah, acum mi-am dat seama... arata onorabil pentru ca sunt reflectoarele in spate si ele sunt in semi-intuneric daca le privim din fatza. Doh! Stupid me... unhappy smileys

1 commentsuri:

Marius said...

Eu credeam c-au trecut in finala.