Am cazut la 21

10/31/2008 11:17:00 PM

Am aflat ieri de la o amică faptul că filmul Restul e tăcere, de Nae Caranfil, nu se termină unde credeam eu că se termină... că mai e o grămadă după scena pe care o ştiam eu ca fiind ultima. Am bănuit la momentul respectiv că nu era tot, ce văzusem eu, aşadar intenţionez să îmi iau dvdul original. Oricum venerez filmul ăla, merită să îl am în original.

Aseara pentru prima oară in a long time, am căzut pur şi simplu lată şi am adormit instanteu... la ora 21. Şi de dimineaţă la 7 cine era în picioare? rolleye smileys Să facem un scurt rezumat al săptămânii ce a trecut:

The main mood: Metallica mood!

Nereuşite: nu mi-am luat mp4, nu m-am putut abţine să nu îmi comand cosmetice, nu am reuşit să citesc toate ziarele (urmează azi), nu m-am putut abţine să nu fiu într-o dispoziţie bună dimineaţa (e de rău pentru că nu am un motiv anume) nu am reuşit să gândesc mereu optimist, nu am reuşit să văd prison break, private practice, grey's anatomy şi supernatural, nu am reuşit să fac decât 2 sudoku (asta pentru că am renunţat la ele în metrou, am mai dat de sudoku freaks care se holbau în ziarul meu şi am zis că e un joc prea riscant pentru minerolleye smileys. ) n-am reuşit să vorbesc coerent în unele momente de maxim interesrolleye smileys

Reuşite: ieri am reuşit să îmi ţin ochii cât de cât deschişi, fără cafea. Am reuşit să cobor scările pe întuneric, să beau 4 litri de coca-cola -toată săptămâna-, să fiu aproape la zi cu blogul, să vorbesc cu Andreea, să mă enervez mult, să îmi înfrumuseţez biroul, să fac din nou sinuzită, să nu citesc nici un curs (urmează azi), să o enervez pe fi-mea cu pupăceala, să mă uit în fiecare seară la Heroes mai puţin aseara (da, m-am apucat şi de ăsta) să fac nişte poze artistice care oricum nu au ieşit, să scap de o obsesie şi ultimul, dar cel mai important, am reuşit să uit.

Băutura săptămânii: cola.

Culorile săptămânii: maro, roşu, mov (mult mov) şi negru.

Smileyul săptămânii: sick smileys

Tasta săptămânii: End

Melodia săptămânii: One... de Metallica, normal.

Regretul săptămânii: că nu am maşină.

De ce m-am săturat săptămâna asta: de emisiunea Mondenii care devine pe săptămână ce trece mai slabă, de proşti cu băşini, de ştiri legate de Mihaela Rădulescu, de oameni care citesc Libertatea şi iau ziarul ăsta în serios, dobitoci care taie calea altor maşini *m....eeee* m-am săturat de tăcere trebuie să socializez.

Dorinţa săptămânii: să ies la o cafenea.

Minunea săptămânii: aseară a fost metroul gol! A fost magic!

Şi cam atât.

0 commentsuri: