America's got talent 2008 Winner

10/04/2008 01:06:00 AM

Zilele astea am tot sperat să apară emisiunea cu rezultatele finale în întregime, azi n-am mai rezistat tentaţiei şi am văzut o parte din emisiune pe youtube. Cea cu rezultatele, fireşte. Top 5 a fost format din Queen Emily, Nuttin But Stringz, Neal E. Boyd, Eli Mattson şi Donald Braswell. My fav a fost şi este Eli Mattson, după cum am mai scris şi în alte postări.

Prima oară a ieşit Queen Emily (locul5), apoi Donald Braswell (locul 4). Pe locul 3 s-a plasat Nutting But Stringz şi bătălia s-a dat între Eli Mattson (mad smileys) şi Neal E. Boyd.

Şi cine credeţi că a câştigat? Tadadadam.... NEAL E. BOYD!

Nu mi-a venit să cred pentru că în niciun caz nu-l vedeam câştigător, mai ales pentru că mi s-a părut mai bun Eli şi mult mai originali Nuttin But Stringz. Da' asta e... Acum avem doi Paul Potts-i.

Rezultatele- prima parte poate fi vizionată aici, şi a doua parte aici.

Şi o să pun trei filmuleţe cu Eli Mattson (nr. 1 pentru mine), Nuttin But Stringz (locul 2 ptr mine) şi câştigătorul, Neal.

Eli Mattson - If I ain't got you



Nuttin But Stringz


Neal E. Boyd



All in all, a fost un sezon bun, dar prea mulţi muzicieni au ajuns în finală şi a fost mai uşor de ales. Toţi au fost buni ce-i drept, dar au avut puncte slabe unii dintre ei. Anul trecut când a câştigat Terry Fator... mi s-a părut mai dificilă alegerea pentru că toţi erau specializaţi pe domenii diferite şi toţi erau foarte buni pe domeniul lor...

0 commentsuri: