Ce fac?

10/11/2008 09:04:00 AM

Păi, ce să fac... m-am uitat la un fel de documentar pe youtube foarte mişto. Aici şi aici partea a doua pentru cine e interesat (nu am căutat o variantă mai bună). Am învăţat câte ceva pentru facultate şi acum caut un film la care să mă uit.

V-aş ruga, dragii mei cititori să îmi votaţi şi mie wallpaperul meu de aici dacă vă place şi v-aş mai ruga, dacă nu vă place, să nu votaţi deloc pe nimeni :)) LOL!

Mi-am luat vreo patru highlightere pentru cursuri, rosu-verde-portocaliu şi albastru. Hehehehe... Curcubeu fac din rândurile astea muhahahahahaha... Glumesc. De fapt, nu prea ştiu despre ce să scriu. Nu s-a mai întâmplat nimic neobişnuit în ultima perioadă. Same old, same old. Ieri am făcut 80% din ce am scris că voi face, ceea ce este foarte bine. Ba chiar mă mândresc!! Pentru că am şi eu aceeaşi problemă pe care o are toată lumea, nu mă pot ţine de un program de care nu depinde viaţa mea. N-am întâlnit nicio persoană care să poată fi organizată respectând tot ce îşi propune să facă. Zic că fac un lucru la 10, de exemplu, dar sigur îl fac la 10.30. Deh, e deja firesc când nu eşti presat de factori "externi". Apropo de highlightere, nici nu am unde să le mai pun pentru că deja suportul meu de creioane este plin, probabil mi-ar trebui o găleată pentru instrumentele mele de scris. Am obsesia pixurilor, să fie la locul lor şi să fie multe pentru că se întâmplă să ai nevoie de unul şi să nu găseşti. Aşa dacă sunt toate într-un loc... e mai bine.

OFFTOPIC: Am chef să râd, să mă amuz, să iubesc, să mă simt bine, să comunic, să mă plimb, să cânt, să fug, să dorm, să aflu, să beau alcool, să visez, să scriu, să fotografiez, dar până mâine îmi trece. Vă las cu o melodie pe măsura dorinţelor mele temporare:

0 commentsuri: