Du-te-n piz-da ma-tii !!

11/22/2008 07:08:00 AM

A înjura este un lucru minunat. Nu vorbesc despre înjurătura urâtă spusă din cinci în cinci minute, nu vorbesc de înjurătura spusă ca alint, nu vorbesc de înjurătura spusă fără suflet, doar de dragul de a fi spusă. Vorbesc despre înjurătura care se ţipă, care se spune cu năduf, care te face să te simţi mai bine atunci când ai nervi. Vorbesc despre dă-te-n pizda mă'tii spus cu patos şi ură, vorbesc de dă-te-n pula mea strigat, răstit, scuipat, vorbesc de să te fut în gură spus cu plăcere, cu draci.

Da, consideraţi pe oricine care înjură că e ţăran şi prost crescut. Ba pardon! Eu sunt pro înjurat, eu când sunt nervoasă înjur aşa cum unii la nervi fumează, aşa cum unii mănâncă, aşa cum se coţăie şamd. EU CÂND ÎNJUR MĂ SIMT BINE! Şi să vă dau cel mai bun exemplu de acum un sfert de oră.

Am avut cursuri, tata a venit să mă ia cu maşina de la metrou. E normal, doar nu îţi laşi odrasla în frig şi ploaie, plus că mai avea de făcut şi nişte cumpărături. La noi pe stradă s-a săpat că s-au trezit unii cu minte de aur să ne pună şi nouă apă rece curentă, că doar suntem doar în 2008 (aproape 2009). Eh, când ajungem cu maşina pe stradă, nici bine nu începe să intre cu spatele că dă în ditamai gropanul plin de apă şi noroi. M-am dat jos şi am început să împing maşina. Eh şi iese un moş cu băşini la cur ca mitraliera şi începe să ne boscorodească pe noi că n-am făcut şanţ pe stradă că aşa ne trebuie, că îi futem-că îi dregem.... Şi dialogul a urmat după cum urmează:
Eu: Hai bre du-te şi lasă-ne pe noi în treaba noastră, stai pe ploaia asta afară...
El: Da' ce ? Că sunteţi la mine în poartă, ia vezi ia vezi că acuma intraţi în alt şanţ, că n-aţi făcut şanţ la voi, că sunteţi nişte putori, vai de capul vostru...
EU (ţipând) : Auzi bre, ia mai du-te în spanac, cine dracu n-a făcut şanţ ???? CĂ NOI AM FOST SINGURII CARE AU FĂCUT DE PE TOATĂ STRADA ASTA DE ŢĂRANI JEGOŞI!
Moşu' beleşte fasolea la mine şi foarte ofensat zice : Auzi, da' ţie nu ţi-e ruşine să vorbeşti aşa cu mine?
Şi io îi răspund: Da' dvs. nu vă e ruşine să spuneţi lucrurile astea despre noi? Ai venit matale cu centimetru să vezi cine a facut şanţ şi cine nu ?
Moşu: DA! (Şi între noi fie vorba, sunt convinsă că aşa a fost numai că...
EU: Şi ce ai făcut?? nu ţi-ai luat ochelarii la tine că şi un orb şi-ar da seamă că la mine în poartă e şanţ...

După aceea l-am lăsat în plata Domnului şi în drum spre casă de nu i-am umplut frigideru' de carne şi i-am promis şi un fier în gură să îi curăţ niţel limba aia spurcată. S-a găsit cine să comenteze, că doar groapa şi căcatu' în care ne-am împotmolit o fi fost la mine în poartă.... Futu-te în gură de căpuşă...

Aşadar... povaţa acestui blogpost... este... înjuraţi (cu toate că cu el am vorbit frumoooos mai sus) dacă aveţi cu ce şi dacă vă simteţi bine... Numa' să o faceţi când trebuie şi cum trebuie.

Hai noroc!

p.s. titlul mai este valabil şi pentru alte persoane.

0 commentsuri: