Pe ganduri despre diferentele intre catolicism si ortodoxism

11/18/2008 11:11:00 AM

Diverse:
Am citit câteva diferenţe dintre aceste rituri (am înţeles că nu e corect dacă zic "religii") şi mi-am dat seama că nu e mare distanţă între cele două. Pe mine mă interesează doar dintr-un anumit aspect, aşa că dacă cineva e catolic şi are cinci minute să mă lămurească şi pe mine în legătură cu unele aspecte... Aş fi veşnic recunoscătoare. Da, deci mă bate gândul să mă convertesc, dar sunt încă în stadiul de informare.

Dido a scos album nou, l-am ascultat dar versurile îmi par cam.... neclare. Mesajele sunt puţin cam aiurea şi melodiile sunt triste. Din această cauză nici nu l-am mai ascultat, şi-aşa sunt eu aproape de pământ cu psihicul, nu îmi mai trebuie o altă voce să îmi zică unele lucruri.

Şcoală şi de zi cu zi:
Weekendul ăsta am cursuri de dimineaţă. Mă gândesc cu groază că aveam două referate de făcut şi nu am reuşit să fac nimic, mai ales din cauza faptului că nu m-am putut odihni zilele astea deloc cum trebuie. Nu ştiu ce e cu mine, eu nu am avut niciodată probleme cu somnul. Mergeam şi merg pe principiul : dacă eşti obosit, dormi, dacă nu, nu. Dar acum chiar sunt foarte obosită şi cu toate astea mi-e greu sa adorm şi mă trezesc devreme ca să stau cu ochii pe pereţi. E ceva în neregulă.

Zomby Joby:
Azi a fost a doua dimineaţă în care am condus. Am bafta că nu e drumul prea lung până la gura de metrou şi e cât de cât OK, dar seara n-am avut curaj să mai încerc. Nu de alta, dar oricum îmi ţin ochii în geantă(jantă)... Să mai ţin şi geanta deasupra capului ar fi cam mult, nu ? La job mi se pare obositor, mai ales că nu prea există momente de relaxare... Azi am stat la Masa Tăcerii de-a dreptul, nimeni nu zicea nimic şi toţi mâncam liniştiţi. Ieri am comandat o pizza pe care am taiat-o cu drujba... Deci am tras de pizza aia cât n-am tras de o mâncare în viaţa mea, a fost de pomină, şi mi-a luat 40 de minute să o mănânc. 40 de minute e foarte mult, în mod normal dacă sunt şi cu foamea în gât, în 20 de minute termin. Da' deh... la ce coajă mi-au adus ăştia ieri... Pfii, oricum de la ăia nu îmi mai iau nimic, AM ZIS! Hihi...
Şi pe drum n-am mai văzut pe nimeni, nici pe chinezoaice, nici pe Le Templier, nici pe MY GAY LITTLE FRIEND :((

Extralife:
Pregătesc un nou interviu, mp4ul meu (puişorul mamii) e şi el bine. Fi-mea e bine, am ditamai zgârietura pe mână ceea ce înseamnă că e în apele ei. Şi în rest... Vin sărbătorile şi nu ştiu ce cadouri să cumpăr celor dragi, adică n-am nicio idee... Vin sărbătorile şi mi se pare trist. Vin sărbătorile şi... în sfârşit o să pot sta şi eu să frec menta puţin.

Au revoir!

0 commentsuri: