Se intampla ca in filme

11/10/2008 11:32:00 AM

Mă apuc să scriu postarea asta, în ciuda oboselii mele, din dorinţa de a vă împărtăşi ciudăţenia ce mi se întâmplă de când lucrez.

În prima săptămână, la sfârşitul programului, în drum spre gura de metrou, o tipă de vreo 20-25 de ani stătea într-o poziţie foarte ciudată, leşinată pe nişte scări la ieşirea dintr-un bloc. Doi oameni se oprisera şi sunaseră la ambulanţă. Noi treceam pe lângă.

A doua săptămână, de dimineaţă aflu că cineva se aruncase în faţa metroului cu o zi în urmă. Cred că ştiţi şi voi despre ce ştire vorbesc.

A treia săptămână, tot la sfârşitul programului, în drum spre gura de metrou, maşini de pompieri şi ambulanţe se opriseră exact paralel cu noi. Am crezut că vrea cineva să se sinucidă din nou folosind însă altă metodă. Săritul de pe bloc, pe cetăţenii care treceau pe acolo. Am mărit pasu'.

Aşadar, ajungem la a patra săptămână. Azi de dimineaţă când, în drum spre serviciu, ajungem într-o zonă în care oamenii erau foarte agitaţi şi lumea era disperată. Pompieri, salvare... Şi noi, trecând pe lângă un bloc care ardea.

Vreau şi eu să ştiu ce se întâmplă. Poate cineva să ma lumineze? Doamne-fereşte!

Şi trecând la lucruri mai drăguţe legate tot de drumul spre serviciu. Deseori (acum rar) vedeam anumiţi oameni în fiecare dimineaţă. Aceiaşi! Două fete asiatice, Templierul (porecla nu e dată de mine, e client vechi al drumului. De ce Templierul? Pentru ca este un rocker foarte înalt cu o bărbuţă foarte templierish like) Şi last but not leaaaaaaaaaaaaast!! Tadadam... my gay little friend!!!! Un tip care sunt sigură că este gay şi care mi se pare foarte foarte simpatic în puii mei, la naiba!! Într-o dimineaţă când mă uitam la el şi îl admiram m-a bufnit râsul şi el s-a uitat repede în altă parte... de genul... I'm not interrested in you! Şi eu în gândul meu... I KNOW! ThAT's WHY I LOVE YOU! DOH! Be my frieeeeeend în puii mei!!!! S-ar mai adăuga nişte personaje la listă, dar nu sunt aşa importante. Ar mai fi un tip care are nişte câini mărunţi tare şi urâţi gnihihihi.... şi un motociclist mai grăsunel care aşteaptă cine-ştie-ce în faţa blocului... şi nu cel care luase foc.

Noapte bună!

0 commentsuri: