Filmul de scurt metraj

2/20/2009 12:38:00 PM

Mă gândesc să iau nişte cursuri de actorie, întotdeauna mi-am dorit şi vreau să văd măcar cum e. În generală şi în liceu şi de fiecare dată când s-a ivit ocazia şi am încercat "marea cu degetul" în domeniul ăsta, mereu am eşuat. Fireşte, consider că au fost nişte situaţii destul de redundante. Profesorii alegeau pe cine plăceau, eu nu mă manifestam de frică să nu fiu interpretată greşit. În fine, până una alta, m-a atras mai mult regia şi scenografia, filmele... unii ştiu mai bine povestea mea cu acest domeniu. În seara asta am ajuns să vizionez filmul acesta de scurt metraj şi mi-a plăcut fantastic de mult. Mă regăsesc mult în el şi în povestea celor doi... pentru că uneori nu ai nevoie decât de semne. Via.

4 commentsuri:

Anonymous said...

Daca vrei o cariera in actorie atunci niste cursuri sunt necesare dar e foarte grea viata de actor si trebuie sa lupti foarte mult ca sa primesti roluri in filme sau piese asa ca nu te-as sfatui decat daca iti place extrem de mult :).

Daca este ceva ce ai vrea sa faci in timpul liber ca hobby nu ai nevoie de cursuri si nu iti trebuie un specialist sa-ti zica daca te pricepi sau nu.

Daca vrei regie trebuie sa faci facultatea. Eu vreau sa o fac dupa ce termin FJSC-ul :)

P.S: Pot sa-ti zic eu daca te pricepi sau nu daca te vad in actiune.

Lexis said...

eeeh... nu vreau o cariera in actorie, pentru ca nu stiu prea multe despre acest domeniu, dar tot ce stiu imi place. Ar fi un vis sa ma pricep la regie/scenografie/actorie, cu toate ca da, ar ramane la stadiul de hobby pentru ca nu se castiga prea multi bani. Adica se castiga daca ai noroc sa intri intr-o televiziune, intr-o emisiune gen mondenii, serial etc. daca nu... mori de foame pe scena. Asta e :)

Anonymous said...

Pai ce nu stii? Poate te luminez eu ca mai stiu cate ceva despre tot ce inseamna actorie/regie.

Lexis said...

ma refeream la informatia pe care ti-o poate oferi un curs sau ceva mai amplu. :) merci oricum