Mâncarea noastră de zi cu zi

2/16/2009 09:52:00 AM

Nu ştiu ce fel de viaţă duceţi voi, dar eu am început să fiu mai organizată cu mesele. Probabil asta se întâmplă şi pentru că dimineaţa ajung la 9 la birou şi deci la 9 mănânc, apoi la 13 mergem la masă şi seara... păi, seara nu mai mănânc de câteva luni bune... excepţie fac delicioasele preparate ale mamei carora nu le rezist mereu. De obicei îmi curăţ un greph sau un alt fruct, mai mănânc un iaurt şi asta e tot.

În orice caz la noi se comandă în fiecare zi. Zazapizza sunt nr. one pentru că au nişte salate foarte bune şi consistente. Unii dintre noi preferă să vină cu mâncarea de acasă pentru a nu avea surprize la comandă (vezi orez ars, pizza mică, pizza arsă, mâncare veche, etc.) alţii ca să facă economii. Noi, ca să facem economii, o rugăm pe mama să ne prepare câte ceva în fiecare seară sau dimineaţă, după cum poate şi ea. Eh, în această seară tadadaaaam... am gătit EU! Nu mare lucru, un sos pentru paste, dar a ieşit foarte bun şi abia aştept să îl savurez mai bine mâine la prânz. Reţeta e asta. (cu toate că nu am respectat-o în totalitate, nu am lăsat ciupercile întregi ci le-am tocat). Şi acum vă las pozele să vă băliţi.

2 commentsuri:

Anonymous said...

Felicitări! N-a durut, nu-i aşa? :) La mine găseşti, printre altele, mai multe sugestii culinare. De toate felurile. Ba chiar şi o serie de propuneri pentru "prînzul din caserolă". Dacă nu te lipeşti tu de nimic, poate-i tentezi pe colegii adepţi ai "sufertaşului". toate bune!

Anonymous said...

a fost simplu de facut, imi plac retele simple. culmea e ca atunci cand eram mai mica imi placea la nebunie sa gatesc si culmea chiar imi ieseau, dar acum nu prea ma mai omor si nici nu imi mai ies prea bune. merci pentru sugestie si pentru vizita, o sa ma uit peste retetele tale, poate imi dezvolt un nou hobby.

Numai bine.