Mare ţi-e grăđina Doamne, cu poarta deschisă şi proştii sar gardul.

2/04/2009 10:34:00 AM

De azi voi scrie în fiecare seară sau cel puţin voi încerca. Asta ca să ştiţi cam pe la ce ore să daţi refresh. În seara asta am asistat la o scenă penibilă în metrou, nu mă apuc să o descriu pentru că oricum sunt prea obosită şi sictirită ca să îi mai dau importanţă. Vă spun doar că a fost una asemănătoare acesteia din trecut.

Acasă ajung să citesc articolul unui mare frustrat care are o părere penibilă despre femei. De parcă el nu a ieşit tot din una. Mă întreb acum de ce nu îşi aduce aminte de cum se atacă când cineva îl înjură de mamă. Cel mai mult m-au frapat aplauzele cu care acest articol a fost întâmpinat de către urangutani asemenea autorului. Am realizat că trebuie să ai un IQ foarte foarte scăzut pentru a scrie şi susţine ideile astea şi m-am întristat când mi-am adus aminte că sunt mai mulţi inculţi pe lume, decât oameni cu ceva în cap. Ar trebui să se pună taxă pe prostie şi mi-ar plăcea să existe pedeapsa tăierii puţei la bărbaţii de genul acestora. Nici nu ma deranjez să scriu mai mult pentru că sunt obosită şi n-am chef să mă gândesc la viermi... cu toate că jignesc viermii.

Am constatat şi faptul că aş prefera să trăiesc într-o junglă decât printre oameni. Cred că aş fi mult mai în siguranţă în junglă. Animalele atacă din instinct, nu din răutate. Nu cred că este cazul să spun care e mai normal, nu?

Revenind la subiecte care nu îmi provoacă silă. Pisica se simte bine, e voioasă, cu toate că mă enervează că nu vrea să înghită pastilele alea. Aseară m-am chinuit rău să o fac să le înghite, m-a şi zgâriat până la urmă. În seara asta la fel, nu le-a vrut deloc, dar până la urmă i-am pus un chicior pe gât şi am obligat-o. Pentru că nu se poate altfel, mamă, tre' sa ne facem bine.

Am comandat o pizza de la Cuptorul cu Lemne azi şi a fost foarte mică. Nici măcar pentru o persoană nu era şi eu o mai făcusem şi juma cu sor'mea că preţul full nici nu mi l-am permis. O colegă şi-a luat o salată şi aia a fost o glumă întrucât era de două ori mai mică decât ce mâncasem cu o zi înainte la acelaşi preţ. Oricum de la ăştia ne-am tras ţeapa, asta a fost, că doar dacă nu încercam nu aveam de unde ştii. Să nu mai zic de peripeţiile dinainte ca mâncarea să ajungă în sfârşit la destinaţie. Oh boy! Incompetenţi, de la tipa care a luat comanda până la cel care e distribuit-o.

Mă gândesc să merg la pozat în weekend are cineva idei de locuri frumoase? Cu toate că mă enervează reacţia oamenilor la un aparat foto. Ori devin agresivi, ori fug/se jenează etc. dar whatever poate reuşesc să îmi camuflez camera cumva :)). S-ar putea să merg prin Carol şi Tineretului poate şi pe calea Victoriei, sa vedem. Ah şi cred că o sa ajung şi la military shop să îmi cumpăr un spray cu piper pentru situaţiile extreme şi pentru jungla prin care trec în fiecare seară.

Să o ducem bine,
Lexis.

1 commentsuri:

Anonymous said...

Am citit pana la "tăierii puţei la bărbaţii de genul acestora" si m-am speriat. Mi-e frica sa citesc mai departe :))