Parcul Tineretului (partea 1)

2/08/2009 10:20:00 AM

Parcul Tineretului, sectorul 4, Bucureşti. Acest parc se află exact lângă gura de metrou Tineretului. E o singură ieşire la metrou. Probabil este unul dintre cele mai mari parcuri din Bucureşti, aş zice al doilea după Herăstrău, dar nu sunt sigură. E foarte frumos şi liniştit, e mult spaţiu şi multă verdeaţă. La un moment dat nici nu îţi mai dădeai seama că eşti în România. Am văzute multe familii cu copiii de mână, am văzut mulţi care alergau/mergeau pe bicicletă/pe role, mulţi cu câinii la plimbare, oameni bătrâni, tineri, cocalari, cocălăriţe, oameni normali, oameni mai puţin normali ş.a.m.d.

Am făcut înconjurul parcului şi am fotografiat copaci, drumuri, ape, tot ce ne-a stat în cale şi a putut fi pus sub semnul "artistic". Unul dintre defectele acestui parc ar fi că-s prea puţine bănci şi prea puţine coşuri de gunoi. În rest mi-a plăcut foarte mult şi plimbarea a fost binevenită după o săptămână grea de muncă, sesiune şi curăţenie în casă. La ieşirea din parc am mai admirat o dată părinţii care se dădeau în maşinuţe cu cei mici (îmi amintesc că şi eu am fost cu tata o dată şi m-a ofticat că s-a aşezat el la volan) şi mi-am luat vată de zahăr (nu pot rezista tentaţiei *blushing*). A fost o zi tare frumoasă, chiar dacă în drum spre casă a început să plouă. E un loc potrivit pentru a puncta momentele memorabile din viaţa cuiva.

©Lexis.



2 commentsuri:

Andreea.R said...

foarte frumoase pozele, și eu ma gândeam sa le postez pe mai multe "părți"... btw, mie mi se pare mai mare decât Herăstrău :-? sau poate doar am umblat mai mult :))

Anonymous said...

mai mare nu cred ca e, parca auzisem ca herastrau are statutul de "insulita" de-aia zic. Uite o sa caut pe google cand am timp, sper sa gasesc ceva util.