1 Martie si surprizele lui

3/01/2009 11:34:00 PM

Ieri a fost 1 martie, prima zi din primavara. A fost senin aici, in Bucuresti, si am avut parte de o zi tare interesanta, ba chiar as putea sa spun frumoasa. Am decis cu Andreea sa mergem din nou la Schimb de carti, pentru ca data trecuta nu am reusit sa ne integram cum trebuie. Oricum, ne placuse in Lucky 13 si am zis ca macar pentru asta merita sa mergem. Am ajuns la Universitate la ora 12.50, ca sa vezi, mai devreme decat trebuia. A fost bine ca am ajuns cu 10 minute mai devreme pentru ca am avut timp sa caut martisoare. A fost foarte aglomerat, n-aveai loc sa arunci nici macar un ac, dar pana la urma am reusit sa gasesc tot ce mi-am propus. Am ajuns in cafenea la 14.30. Era doar Andrei acolo, l-am salutat, apoi ne-am instalat la o masa cu mai multe locuri de asta data ca sa avem ocazia sa intalnim si noi alti oameni. Ne-am luat cate un frappe, apoi am inceput sa vorbim de toti si de toate. De la 15.15 incolo a inceput sa se aglomereze; am dus si eu o carte de asta data dar am uitat sa imi iau una la schimb. Am fost absorbita de conversatiile cu ceilalti... ceilalti, adica... cativa. Andreea, doua tipe de langa mine... Ma rog. Am primit un buchetel de ghiocei de la organizatori si un fir de zambila de la Bogdan.

Pe la 16 si un sfert a venit si o persoana pe care o asteptam cu inima indoita. Trebuia sa iau in considerare si cealalta optiune :P. Am primit o cutie de bomboane delicioase si un martisor tare simpatic... ce sa zic, m-a lasat fara cuvinte gestul. Aaah si de la Andreea... am primit o broscuta care face tzonc si zice ca ma iubeste (unul dintre anii trecuti a fost un magarus care ma iubea... anul asta broscuta, andreea... de unde stii ca vreau sa ma fac
fermiera? :)) glumesc, mie imi plac la nebunie si zic ca a inceput sa fie un fel de traditie) Eh si dupa toate astea, ne-am hotarat sa plecam un picut mai devreme si sa trecem pe la targul de martisoare eco la Laptaria lui Enache. Cand sa ne ridicam, se asaza Bogdan la masa cu berea. N-am putut sa il lasam singurel, asa ca am mai stat putin de vorba despre vrute si nevrute. Simaptic omu'. Eh si am ajuns in Laptarie dupa ce ne-am dat sufletul pe scarile TNB-ului. Destul de putine lururi de vazut, dar rochiile de ziar si carton mi-au placut nespus. Imi dau seama ca e foarte greu sa realizezi martisoare manual si am apreciat munca lor chiar daca hehe :D nu am luat nimic (sorry, n-am primit inca salariul pe luna asta). Si am mers acasa, un drum al naibii de lung ce mi-a permis sa ma puna si pe ganduri in legatura cu unele lucruri. M-am simtit foarte ciudat, asa singura pe ditamai peronul de la unirii... m-am simtit ciudat si singura in metrou. Acum ce sa zic... m-am simtit ciudat pana am adormit. Am vorbit si cu Chubb Chubb putin, OK, putin mai mult... :)) Eh, a fost un pic de fericire in ziua asta de 1 martie. O fericire bine venita, chiar daca a fost scurta... Oricum, vreau sa multumesc echipei Bookblog care a pus pe picioare proiectul asta Schimb de carti. E al naibii de frumos sa vezi oameni care sunt deschisi si vor sa comunice, care sunt pasionati de carti si stiu sa poarte o discutie civilizat. Parca prea m-am saturat de oamenii inchisi in ei, ursuzi, incruntati, care nu sunt in stare sa iti raspunda nici la cea mai simpla intrebare. A fost a breath of fresh air si tare bine mi-a prins. Acu' o sa pun niste poze cu martisoarele eco, m-a intrebat una dintre tipele de acolo daca o sa public pozele undeva si i-am dat adresa de blog. Sper sa ajunga sa le vada :D Si apropo, merci Dee ca ai adus aparatu' foto si ca mi-ai trimis pozele... ai mei au facut doar douaj' de poze la munte, pffff... daca era dupa mine faceam o mie, da' asta e.







1 commentsuri:

Anonymous said...

La multi ani de 1 martie!
http://tezeu.files.wordpress.com/2009/03/inima-din-pachete-de-tigari.jpg?w=400&h=300