De dimineata pe racoare

3/16/2009 11:47:00 PM

Aseara m-am culcat tarziu avand in vedere ca cineva era foarte vorbaret si glumet. Pe de o parte voiam sa mai stau, dar deh, cine s-a trezit azi la 6.30? Io, of course. Am ajuns la birou dupa doua ore, am mers singura si mi-am luat micul dejun tot singura. Sunt singura in birou, incepe sa imi placa singuratatea asta. Mi-am facut un ceai negru cu vanilie la care am adaugat lapte si zahar, a iesit nectar frate. Mi-am mancat senvisurile si mi-am curatat o portocala. All good, urmeaza sa scriu aici ce am facut zilele trecute.

M-am tot tinut sa scriu in fiecare zi, dar de fiecare data am uitat ori am avut treaba.Twitterul incepe sa imi placa din ce in ce mai mult, cu toate ca ma enerveaza cand vine vorba de setari sau altele pentru ca se blocheaza ca prostu si face ca toate alea... dar cred ca numai la mine.

Aveam ceva subiecte de tratat aici, voiam sa scriu despre roblogfest dar nu o voi mai face pentru ca toata lumea a scris despre asta. Voiam sa scriu despre diferentele sociale, dar sunt sigura ca daca ma apuc sa scriu despre asta o sa iasa un articol complet incoerent si de rahat asa ca renunt si la aceasta idee. Si cineva pe twitter imi sugerase sa scriu despre mersul pe jos. Da, merg pe jos in jur de 20-30 de minute. Dimineata e distractiv pentru ca ma intalnesc cu personajele mele (my little gay friend a fost foarte intepat cand m-a vazut...LOL! nu m-am putut abtine sa nu rad) si seara imi iau gura de aer dupa 8-9 ore de calculator si stat jos. Daca aveti o viata sedentara ca mine va recomand, asadar, sa mergeti pe jos cel putin 20 de minute dimineata si seara.. adica ce sa mai, e frumos sa mergi pe jos si atat. Mai ales daca e si vreme frumoasa... cu toate ca atunci o dam in amagire.

Gata, ma duc sa mai surfez putin pe net...
O saptamana frumoasa va urez!

0 commentsuri: