Distribuitorii de pliante mă stresează

3/20/2009 12:46:00 PM

Mi-a venit acum să scriu despre lucrul care mă enervează... destul de mult. Oamenii plantaţi prin diverse părţi ale oraşului care împart pliante, ziare etc şi care insistă cu ele. Mă simt destul de prost să îi refuz şi mă simt destul de prost să accept şi apoi să îmi bag pliantul în geantă, să uit de el luni de zile ori sa îl arunc la primul coş de gunoi, unde zac alte 20 de pliante. Adică mă întreb dacă ei chiar cred în forma asta de reclamă. Mi se pare mai la îndemână să dai bani unui ziar şi să îţi dea reclama acolo. S-ar putea chiar să fie mai ieftin dacă te gândeşti că trebuie să plăteşti pliantele în sine şi fabricarea lor şi tre' să îl plăteşti şi pe cel care le împarte. Ştiu că nu îi plăteşte cu mult, da' chiar nu e mai comod/ profitabil să o introduci pe o pagină de ziar?

2 commentsuri:

Anonymous said...

E ingrozitor sa lucrezi ca distribuitor de pliante.Stai intre 2-4 ore in frig,vant etc pt.foarte putini bani,te verifica periodic clientul,tu astepti o luna sa iti primesti putinii bani,e aiurea.Stiu detaliile de la o prietena.Are nevoie disperata de bani si se chinuie in halul asta.Si e frustrant pentru ambele parti.Ea sta in picioare,incearca sa imparta pliante...oamenii sunt grabiti,nu au chef de pliante etc.Dar asta e.Nu avem cu totii norocul de a da de o slujba buna.Mai ales o slujba care implica putine ore de lucru. :)
Eu iau mereu pliante,imi amintesc de ea.Sa stii ca ai dreptate.Reclame in ziar ar fi miscari de publicitate mult mai inteligente.Insa...sa ne mai mire ceva la tara asta?:)

Lexis said...

stiu ca e mult de muncă şi asta mă intrigă, se câştigă şi puţini bani... e nasol sa trebuiască să faci jobul ăsta. E batjocură de-a dreptul.