Întrebare de jurnalist

3/30/2009 09:09:00 AM

De ceva vreme am prostul obicei să urmaresc ştirile şi de fiecare dată pic pe Protv. Foarte mulţi fac mişto de ştirile acestui post deoarece sunt foarte macabre şi se axează mult pe "bârfă", pe infotainment. Aşa şi mă rog, eu doar ascult ştirile, nu le urmăresc şi vizual de multe ori. În seara asta am realizat de ce jurnaliştii de la postul ăsta suck. Se dă ştirea: unu' Popovici a făcut nu ştiu ce infracţiune, nici n-am fost prea atentă de fapt, în orice caz... el mergea pe stradă repede... şi jurnaliştii după el. Clişeicul cadru cu "subiectul" acaparat de microfoane. La un moment dat, unul din cei cu microfoane pune o întrebare. Acu' credeţi-mă că nu ştiu de la ce televiziune era... dar bănuiesc că era de-al proteviştilor. Reporteru' întreabă:

- Domnule... sunteţi un tip rău?
La care bărbatul din imagine răspunde:
- Nu, de ce? Par un tip rău? scuba diving articles

Acum... jurnalistul meu, spune-mi... ce răspuns credeai că vei căpăta? Nu ştiu la ce te aşteptai tu, da' mie tare mi-ar fi plăcut să îţi răspundă:

- Da, coaie, sunt al dracu' de rău... şi da, io am făcut infracţiunea de care mă acuză ăştia da' uite că nu vreau să recunosc că sunt şucar ce pizda mă'sii... scuba diving in egypt

Pfff şi tot pe protv am mai văzut una mişto la ştiri (cred că am mai scris despre asta dar nu mai găsesc postarea).

- Domnule, ţineţi cu Steaua?
- Nu, ţin cu Dinamo.
- Deci sunteţi stelist?

No comment.

0 commentsuri: