O să îmi iau înjurături pentru ce voi scrie...

3/21/2009 03:55:00 AM

OK, ştiu că nu sunt printre favoriţii voştri şi tocmai de-aia o să îmi permit să scriu despre un subiect ce o să atingă multă lume. Cuplurile. Dacă scriu despre lucrul ăsta, nu înseamnă că sunt frustrată sau alte tembeliciuni, doar mă deranjează unele lucruri foarte mult.

Nu am nimic cu oamenii care se ţin de mână, ori cu cei care se pupă în parc. Pot să se pupe cât or vrea în parc, oricum nu mă obligă nimeni să mă uit la ei ori să stau lângă ei. Nu am nimic cu cei care se îmbrăţişează, care se ciondănesc, tachinează etc. Asta am clarificat.

Sunt însă două lucruri pe care nu pot să le suport la cupluri. Primul reprezintă momentul în care cei doi îndrăgostiţi încep să se limbărească în locuri publice, în locuri strâmte oricum ÎN LOCURI NEPOTRIVITE! Mă deranjează, da, pentru că nu suport sunetul ăla care iese din gurile lor... şi mă enervează când sunt nevoită să îl aud în mijloacele de transport în comun când este o înghesuială nemaipomenită şi sunt practic lipită de oamenii ăia excitaţi de la schimbul de salivă. Pur şi simplu mă dezgustă, este deranjant şi jenant. Mi s-a întâmplat de câteva ori şi iac, deci nu! Nu când e aglomerat frate, mai aşteptaţi fraţilor să se elibereze ca să pot măcar eu să mă mut în alt vagon/loc. Sau încă o chestie, eşti în spatele lor şi brusc se opresc să se pupe fix în mijlocu' drumului.

Al doilea lucru care mă enervează este să stau în prezenţa lor şi să fiu ignorată total. Asta mi se pare şi mai mult, o chestie de bun simţ. Când vorbesc cu tine, te uiţi la mine, nu la prietenul/a pentru că... pur şi simplu nu e politicos. Las-o încolo de treabă că nu o să se evapore de lângă tine dacă îţi muţi privirea spre emiţator o clipă. Am fost o dată pusă în situaţia asta şi m-am simţit penibil. Da' penibil rău pentru că eram în aceeaşi camera cu cei doi şi încercam să port o discuţie cu ei. Nu îşi puteau lua ochii unul de pe altul şi pe lângă asta gângureau şi se alintau şi se pupau... în timp ce eu vorbeam. Deci.. ce? Nici n-am mai avut cuvinte când am observat ignorarea completă din partea lor aşa că am plecat. E penibil, zău...

5 commentsuri:

Anonymous said...

Alexandra... esti cam stresata in ultima vreme. Chill dude!

Anonymous said...

Um...nu e stresata,eu sunt de acord cu ce a zis.Ma face si pe mine stresata?Cred ca nu ai inteles mesajul :)

Lexis said...

nu e vorba că-s stresată acum ori în alte zile, e vorba despre ce se întâmplă în general. pe mine mă deranjează, asta e...

Anonymous said...

Da... dar nici sa te revolte in asa hal bucuria altora nu-i cinstit.

Lexis said...

înţelegi ce vrei, nici nu mai încerc să îţi explic... n-are rost :)