5 zile

4/22/2009 02:56:00 AM

Vineri am fost la serviciu, ni s-a intrerupt curentu in firma apoi am plecat pe la 17.30. Am ajuns acasa si am stat singura cam o ora si ceva pana au venit ai mei. M-am culcate devreme, pe la 22 cred sau 23. Doua zile am tinut post: joi si vineri si nu mancatul light a fost provocarea ci abtinerea de la injurat. :)) Cei care ma cunosc stiu :))

Sambata am facut putina curatenie in casa. Am periat covoru (am scos o peruca din el), dat cu aspiratoru sters prafu si aranjat niste haine, apoi am pierdut vremea pe net. Seara nu am fost la biserica, am baut niste tarie si am adormit pe la 23.

Duminica m-am trezit la 8. M-am jucat putin cu fi-mea apoi am luat micul dejun. Am pierdut vremea pe net, pe la 12.30 am plecat cu masina la Deea. Am condus OK. Probabil si daca as fi vrut sa intru in cineva si n-as fi avut in cine, de-aia imi plac mie zilele de sarbatoare petrecute la volan. Am baut cu Deea, am vorbit despre Adam Lambert, am mancat si ne-am uitat la un film de cacat (Margot at the wedding don't watch!! it's a mustn't) Promit ca data viitoare nu mai aleg eu filmul, am ghinion la fazele astea! Nu a fost chiar total naspa, dar nu am avut subtitrare si nu am inteles ce balmajeau oamenii aia pe acolo... au fost niste faze funny, in rest... nbeah :D Seara am trait o experienta unica, am auzit niste sunete foarte ciudate in camera. Eram singura, of course ca m-am cacat pe mine de frica, da' am adormit imediat la loc dupa ce am adus-o pe fimea langa mine si am deschis TVul pe snooker.

Luni am citit Cartea Gesturilor de Peter Collett majoritatea timpului si spre sfarsit am vazut un film, December boys care a fost simpaticut.

Marti am luat-o de la capat cu serviciu si tot.

Voi cum v-ati petrecut mica vacanta?

0 commentsuri: