Hot News in My World!

4/29/2009 11:18:00 AM

Lume, lume! Strângeţi-vă în jurul meu să vă spun în şoaptă ce am reuşit eu ieri să fac... AM PUS MÂNA PE UN CURS! ŞI AM ŞI CITIT CÂTEVA PAGINI! OH MY GOD! Da, am pus mâna pe curs şi am zis că o să citesc câteva pagini... şi cum spunea o colegă de-a mea "m-am ţinut de cuvânt, mai mult nu !" Păi, aşa se ajunge la sfârşit, cu paşi de bebluşi.

Ce faceţi de 1 mai? Întrebare universal valabilă pentru a face conversaţie. Eu vreau să mă duc la cinema sau în parc, cu siguranţă vreau să ies dacă e frumos afară... măcar la o cafea sau la un ceai, vedem :D Şi sâmbătă şi duminică facem study days că am şi linişte acasă. Până una alta poate îmi recomandaţi şi mie nişte filme pentru vineri în cazul în care va fi urât.

Andreea a mers singură la concertul Nazareth şi sunt tare mândră de ea. Mă bucur că ai fost şi că te-ai distrat. O să ridic problema mersului singur. Cum ai scris şi tu în postare foarte multă lume spune "de ce nu te duci singur/ă în locul X sau Y" Păăăăăăi... mda şi mie mi se spune mult asta. E un motiv simplu: nu îmi place şi în concluzie nu mă simt bine. Seinfeld spunea într-un episod că la film nu îi place să meargă singur că nu are cu cine comenta "o sa par nebun că mă apuc să vorbesc de unul singur". Aşa şi cu mine, dacă ies... ies să socializez nu să stau singură, că singură pot sta şi acasă. Aşa că nu îmi mai daţi opţiunea mersului de unu' singur. NU ÎMI PLACE! Cu toate că dacă nu ai alternativă... asta e.

+ încă o fază foarte tare de acum câteva zile. Am urcat în maşină eu şi sor'mea. Aglomerat ca naiba, dar noi eram ultimele care am urcat aşa că am stat în faţă. Pe la a doua staţie văd că opreşte şoferu maşina şi mă rog să nu fie mulţi care urcă. Şi n-a fost decât o persoană care însă făcea cât trei... Balena ucigaşă. Să mă ierte Dumnezeu, că nu judec oamenii prin prisma greutăţii... ba dimpotrivă, aproape toate persoanele supra-ponderate pe care le-am întâlnit au mai mult bun simţ din cauza acestui complex. Şi i-am zis balena ucigaşă de ce? Pentru că de fiecare dată când voia lumea să coboare şi ea era proptită în uşă, în loc să coboare ca să facă loc se împingea în mine... foaaarte convenabil, nici n-am mai mers până unde trebuia... am coborât mai din timp şi am luat-o pe jos. Şiş... unii oameni... şi unele animale...

2 commentsuri:

PDAC said...

Intr-un autobuz , intr-un autobuz foarte aglomerat ..
Cu mana pe una din barile bleumarin , cu trupul inclindandu-se ametitor dintr-o parte in alta si cu mintea departe de acel loc . Si cum stateam eu gandindu-ma la fel si fel de lucruri fara sens , brusc mi-am simtit mana atinsa . Cine o fi ? O fata , da , o fata frumoasa . O fata frumoasa exact ca in reclama aceea cu tipa si tipul din metrou . Dar acum e diferit , e un autobuz , unul foarte imputit , dar ce conteaza ! E ea , ne-am gasit in sfarsit ! E aici , cu mana ei fina si calduroasa pe mana mea paroasa si ... pufoasa !
De unde si-o fi dat seama ca sunt eu ? Jumatatea ei ? Hmm ... O fi fost balangaitul corpului , heh , dar ce mai conteaza , sunt cu adevarat feri...cit ?
Si cum ma intorc zambind , tragand aer adanc in piept , era un barbat . Da , un barbat de vreo 40 de ani , tipic , cu burta , cu fata congestionata emanand un miros intepator de alcool . Oribil . Patetic . Mana mi-a fost atinsa de un betiv , eu de dezgust
Iar picioarele ma trag cu disperare spre iesire .
'Balena ucigasa' ? Suna delicioasa comparand-o cu tipul din situatia mea :)

Lexis said...

categoric :)) hell, i was actually lucky :))) auzi, da' nu era travestit daca avea mana asa... sau de la prea multa l... otiune :))