What makes you happy?

4/27/2009 11:47:00 AM

Pe mine mă fac fericită: oamenii buni la suflet si inteligenti ce ştiu să fie fericiţi din nimic, muzica, fotografiile artistice, glumele bune, fi-mea uneori, cărţile care mă absorb, culorile, libertatea, muntele, şoaptele, mirosul de scorţişoară, fum de ţigară şi popcorn, etc. Pe tine ce te face fericit?




Via Piticu.

3 commentsuri:

Andreea.R said...

Foarte dragut filmuletul :) Funny cum majoritatea raspundeau: "Just waking up in the morning", mi-as dori sa simt si eu asta.
Anyway, what makes me happy... Muzica, ciocolata, Davidoff-ul (si cafeaua si tigarile), prietenii, rasul (al meu si al altora), visatul cu ochii deschisi, cititul, filmele bune, The Tudors (Jonathan Rhys Meyers included :)))...

Cailum_ro said...

Natura ( de la orice peisaj montan la un camp verde si intins), oamenii cu suflet frumos, muzica, reviste, carti si ziare, rasetele de copii, puiutii de animale, un somn bun, pastele facute de kitty, din nou oamenii care iti sunt aproape cand ai mai mare nevoie, mirosul verii, inghetata si mai nou starea interioara de bine si seria Twilight. Daca imi mai amintesc ceva, adaug mai tarziu...hope you're happy now

Lexis said...

yes i am :D si recunoaste ca si balizele te fac fericita si balenele esuate din maxi taxi :)) + postul de usier din 146 =))