Reţeta de cafea

5/08/2009 12:54:00 PM

Oh, o să vă distraţi cu postarea asta. Azi, după ce am terminat munca cea de toate zilele, mi-a venit ideea să caut reţete de cafele. Parcă mă săturasem de clasica cafea cu lapte sau cafea cu coffetta. Aşa că dau search pe google "cafea reţete" şi găsesc siteul gastronomie.ele.ro.

O listă întreagă de reţete din care îmi aleg una care mi-a sunat binişor. Cafea cu scorţişoară şi lămâie. Ajung acasă şi îmi aduc minte de reţetă. Mai dau un search pe google, o regăsesc, o recitesc şi mă duc în bucătărie să o încerc. În cazul în care nu ştiaţi, oboseala are efecte adverse la mine şi ce idee tresare în căpuşorul meu de găină? Ia să pun eu lapte în loc de apă. Şi pun laptele la încălzit, înainte să torn în cană mama îmi zice "vezi că se face brânză". Eu nu o cred pe de o parte şi pe de alta îmi zic "ia să văd domn'e cum se creează brânză dintr-un strop de lămâie şi o cană de lapte".

Fireşte că mama a avut dreptate şi la suprafaţa lichidului dubios din cana mea era o pojghiţă groasă de brânză răsfirată. Nu era rea la gust, dar până la urmă am aruncat şi am făcut alta... de data asta cu APĂ! cum scria în reţetă. Şi am pus apă la încălzit, am pus cafea, zahăr şi scorţişoară în cană şi o juma de felie de lămâie. A ieşit o dubioşenie totală... o chestie acră care miroase a lămâie, scorţişoară şi cafea separat. Dubioşenie pe care îmi vine să o vărs la momentul actual, mă dreg cu nişte ceai.... sper să nu dau la boboci. Şi cred că rămân la cafeaua pe care ştiu EU să o fac! Dată în clocot cu frişcă, lapte, coffetta, zahăr sau toate o dată.

Cafea cu lamaie si scortisoara este o reteta pentru clipele de relaxare de acasa cand vrem sa ne rasfatam. - adică să răsfăţăm stomacul şi să nu îl mai punem la munci grele de digerare.

Faceti-va o cafea cu lamaie si scortisoara si toate gandurile negre vor diapare in timp ce preparati cafeaua. - da, vor face loc altor gânduri.... maro.

Iar in timp ce savurati aceasta cafea cu lamaie si scortisoara va puteti pune gandurile in ordine si puteti sa va faceti si planuri pentru viitor. - the future is bright, the future is in the bathroom.

Sursa citatelor este cea din linkul de mai sus of course.

P.S. Ieri a fost pentru prima oară când am condus maşina fără tata în dreapta. Şi ce dacă a fost pentru 30 de secunde cât am dat-o în faţă?scuba diving news

Stay cool, bitches! Kiss yaangel smileys

0 commentsuri: