Street Delivery si Schimb de Carti

6/15/2009 07:22:00 AM

Si uite asa a trecut si ziua de duminica... cu programul stabilit. Street Delivery a fost prima oprire, pe strada Arthut Verona. SCC a spus ca o sa fie acoo, n-a dat o ora asa ca am mers si noi cand am putut. Am ajuns pe la 13... ca sa nu vedem mare lucru. Unii nici nu deschisesera ca sa spun asa, a fost dezamagitor. Pe bune. Cu atat mai mult cu cat exact ce am vazut in poze la Ciubotaru, am vazut si acolo. Nimic nou, nici urma de benzi desenate. Asta e. Am mers mai departe.

Schimb de carti, Lucky 13. Pe usa scrie ca programul incepe la 14. Am ajuns acolo la 14.15 si ni se spune că este închis (da, am ajuns acasă de-aia scriu cu diacritice) aşa că plecăm spre Bellini. Bem ceva acolo, apoi ne întoarcem spre SDC. Ne aşezăm la masa noastră şi ne strângem, începem să discutăm despre vrute şi nevrute şi uite aşa trece şi schimbu' de cărţi pe lângă noi. Vrând ca duminica să se prelungească am coborât la Curtea Berarilor unde am mai băut câte ceva şi am mai discutat. Io am plecat prima, fireşte că doar ştiam eu că se aşeaptă mult la maşină că vin mai rar în weekend.

Oricum, per total, Street Delivery a fost dezamăgitor şi n-am văzut mare lucru, dar restul zilei a fost extrem-extrem de plăcută. Mă gândesc că am mers noi prea devreme... la SD, băi frate da' nu scria nicăieri că distracţia începe de la o anumită oră ce puii mei. Şi nu mă luaţi cu faza că e de la sine înţeles că spre seară e mai mişto că s-ar putea să fac urât de tot. Deci care e faza cu seara, nu pot să o înţeleg. Da, are farmecul ei noaptea, dar să faci din asta o regulă universal valabilă că toate alea tre' să se întâmple seara... e de căcat din punctul meu de vedere. Cu atât mai mult cu cât metrou' se închide la 23. Mă gândesc să fac eu pe dracu în patru şi să schimb regula asta. Toate alea să se întâmple dimineaţa.... da, ştiu, nu o să am succes, da' totuşi... cu ziua ce aveţi? Nu-mi ziceţi că dormiţi la 13-14 în timpu' zilei că nu vă cred.... Oricum, iete nişte poze cu ce am văzut pe ici pe colea...

Kiss ya, bitches! love smileys

P.S. am văzut şi expoziţia de poze Now-and-Then de pe gardul Muzeului de istorie al Bucureştiului (sau cum se numeşte muzeul ăla, că "de istorie" simplu nu e), expoziţie ce ţine de Oraşul. ro. Expoziţie care sincer mi-a plăcut enorm şi am constatat cu stupoare că Bucureştiul nostru nu s-a schimbat prea mult de la revoluţie încoa' şi tot ce s-a întâmplat a luat-o înspre partea negativă.

And now pictures from Street Delivery (poartă ©Lexis deci să nu le prind altundeva fără acordu' meu că pun justiţia pe voi, huoooo)




Ăsta e un panou făcut din chestii de calculator... nu ştiu dacă tre' sa reprezinte ceva...



Expoziţie de tastaturi, mă oftică că n-au băgat şi una franţuzească pe acolo... of... :D


Faimoasa maşină a lu' Batman... Tu noaaaah, Batman-Batman...




I don't know what this is... puzzle I suppose....


Kyle XY's bath tub :))



Somebody's dad :))




Şi de-aici începe schimbul...

Şi arta 100% ME! Artă cu paie... de-asta se pun două paie în paharele cu suc/cafea :D

0 commentsuri: