Viaţa mea e o poveste

7/13/2009 05:04:00 AM



Mă gândeam ce bine am ales url-ul blogului meu. Alte poveşti... Pentru mine totul e o poveste. Mulţi ştiu asta, aş putea să descriu şi cum am aruncat o gumă de mestecat ca pe ceva nemaipomenit. Ca pe ceva măreţ, când nu e decât o gumă de mestecat.

De dimineaţă am condus până în voluntari ca să îi ajut pe ai mei cu nişte treburi. E şosea până unde trebuia să ajungem. Cu toate că m-a cicălit tata la cap şi iar am stat încordată ca un arici, m-am simţit aşa de liberă când băgam viteză şi nu era nimic în faţa mea... beatitudine. Ăsta e cuvântul bun de folosit, a fost superbă senzaţia, nemaipomenită.... îmi imaginez că la o viteză mai mare decât cea cu cât am mers e şi mai frumos... OK, mă întreb dacă asta se numeşte că-s însetată de viteză sau care era expresia... :)) şi mă întreb dacă ar trebui să fiu îngrijorată sau dacă tata ar trebui să fie.... :))

Anyhow, mergând în sens invers cronologic sâmbătă am băut o cafea cu Deea şi iar a fost foarte fun and stuff, păcat că ne-am ales un loc cam gălăgios unde nu se puteau vorbea lucruri prea ieşite din comun... De ex. nu puteam să îi povestesc cu zâmbetul pe buze cum era să mă calce o maşină pe trecerea de pietoni fără ca cei din jur să facă feţe-feţe.. LOL, nu ştiu asta sigur că nu m-am uitat la ei, dar înţelegeţi ideea... Şi înainte de cafea am fost la Ice Age Dawn of the dinosaurs 3D. Am cumpărat ultimele două bilete de pe rândul 13, my lucky nr. Ne-au dat Nişte ochelari de mă-te mari cu care ne holbam la ecran. Eu cred că se vede mai mişto cu ochelari din ăia de carton totuşi... Deea a zis că se vede la fel, hmmm... Oricum a fost miştoc şi la film. Plină sala ochi, plozi nenumăraţi... Şi băieţi drăguţi la popcorn :D Asta pe scurt.

La job nu mă mai duc, m-am apucat de practică... probabil după ce se termină şi perioada asta zbuciumată a vieţii mele o să umplu pagina cu păreri şi chestii... sau cel puţin sper să fie aşa, să nu vă mai plictisesc cu lucruri irelevante. Hehehe, but then again, dacă ar fi irelevante nu aţi da click pe link muhhuhahahahahahaa...

Kiss ya, bitches! love smileys

0 commentsuri: