De la 10 la 30

8/16/2009 11:12:00 AM

Nu voiam să le spun părinţilor că vin spre ei, dar în dimineaţa cu plecarea m-am gândit să nu se apuce de vreun traseu şi să nu aibă cine să mă ia din gară. Mamei nu i-a venit să cred şi am reuşit ceva ce mi-era teamă că o să se termine prost... le-am făcut o surpriză plăcută.

Am ajuns la vila unde erau cazaţi şi am avut un şoc cât de mare putea să fie casa şi terenul puse la dispoziţie. Mari şi superbe. Sufrageriile imense, aveai ce să vezi pe orice geam te-ai fi uitat, nu ne lipsea nimic, aveau chiar două bucătării, un foişor, până şi acces la internet (aşa am putut să stau pe Twitter şi să mai scriu pe aici şi cu ajutorul laptopului verişoară mii).



O linişte calmantă îţi înconjura sufletul când stăteai în balansoarul de pe terasă, iar in prima seara tot din balansoar am văzut 3 stele căzătoare şi un meteorit. Mi-am pus o dorinţă pentru toate cele trei, vreau să se îndeplinească. Totodată liniştea aia m-a calmat emoţional. M-a eliberat de tot ce era în plus, mi-a deschis ochii, m-a făcut să respir cum trebuie şi să gândesc limpede. M-a făcut să ştiu ce trebuie să fac, ce urmează să simt. Mi-a şoptit să mă las în voia sorţii, să renunţ. Asta am făcut şi am fost aşa împăcată cu mine. Am ieşit şi în oraş în seara aia, am avut răbdare să stau după tanti care făcea vată de zahăr şi spre uimirea mea am observat un lucru... inadmisibil. Pe o mare porţiune de drum nu exista trotuar. Adică deloc... nici ocupat de maşini, nici nimic. Nu ştiu dacă înţelegeţi... ce spun aici... Deci nu aveai pe unde să o iei... şi e staţiunea pentru care România este recunoscută în afara graniţelor!!!! Adică HELĂĂĂĂU!!! Mdea... oricum, am fost seara. Tarabele strângeau, parcul era goluţ şi noaptea mângâia deja munţii. Seara era şi foarte frig. 10-15 grade maxim. 15 cred că e mult, din cauza asta nici n-am putut sta mai mult să mă holbez la stele.

Vineri am fost în Poiana Braşov şi am cumpărat suveniruri şi ne-am plimbat. Am mâncat îngheţată (nu mi-a venit să cred că preţul a fost normal) şi un pahar cu mure, apoi am făcut poze... şi ne-am întors acasă la masă şi culcărică. Culcărică pentru că seara am fost cartofari şi am stat până târziu la poker. Sâmbătă, ieri, a fost ziua mea de naştere. Am fost în oraş la cumpărături. A fost EXTREM de aglomerat în staţiune, nu mi-a venit să cred câţi oameni puteau să fie acolo. Am fost la un târg de antichităţi... cică... 3 tarabe băşite cu prostii. Nici nu se compară cu târgurile de antichităţi care se organizează în Bucureşti cu zeci de tarabe... cu prostii.

A fost aniversarea perfectă. Leneşă, o zi normală, tot ce mi-am dorit şi spre seară am băut un pahar de şampanie tare care m-a făcut să mă înroşesc la faţă ca racul. Hihihihhi. După asta, am suflat în gogoşi. Nu am găsit nicio cofetărie cu torturi în Bran, aşa că două gogoşi au fost perfecte în imperfecţiunea lor. Am pus două lumânări în ele, fiecare reprezentând 10 ani şi a fost tortul perfect pentru mine, nici nu voiam altceva.


Am primit flori, cadouri *drooling* şi totul a fost aşa.. mişto. De dimineaţă am plecat devreme şi chiar dacă am prins coloană la intrarea în Bucureşti, a fost OK. A mers repede şi cam asta a fost scurta mea escapadă. Mâine înapoi la serviciu, însă cu o atitudine mult mai.. optimistă şi cu un creier aerisit.

Vreau să fac o mică secţiune de mulţumiri aici... ca la Oscar. Vreau să le mulţumesc tuturor de pe Twitter care mi-au urat "La mulţi ani", vreau să mulţumesc familiei pentru... tot. Nici n-am cuvinte să spun cât de mult m-am bucurat de ziua mea anul acesta. Când zic familie includ absolut toate persoanele înrudite cu mine care mi-au dat mesaje, m-au felicitat etc. Mulţumesc şi prietenilor că nu m-au uitat şi îi mulţumesc şi lui Mihai că mi-a ţinut companie în serile în care aveam poftă de aberat şi n-aveam cu cine :)). Thanks omule.

Inventar de cadouri acum... Am primit accesorii, o eşarfă, o geantă, un poncho croit or smth like that, oricum foarte miştoc... Trandafiri şi piesa de rezistenţă: un LCD de 22 de inchi de la ai mei şi sor'mea. +(update) produse Vichy si o pereche de cercei mumosi de la birou, pe astea le-am primit Luni adica ieri.

Inventar de suveniruri: magneţi de frigider, vederi, un tablou în relief super tare şi doi şoareci... din... silicon... sau din ceva carea seamănă a silicon, oricum toată lumea e scârbită de ei. Mie îmi plac la nebunie. Şi mi-am mai luat ceva... două insigne ale căror mesaje sunt perfecte pentru mine. Una spune : YOUNG, FREE & SINGLE şi cealaltă SARCASM IS JUST ONE OF THE SERVICES WE OFFER.



Ză monitorZă maus


Şi cam atât pentru seara asta că deja am obosit. Am îmbâtrânit, e normal, buey!

Kiss ya, bitches! love smileys

5 commentsuri:

Teodor said...

La multi ani, sa ti se implineasca dorintele (una de la stele, una de la gogosi)! :) da putea si aniversata sa puna o poza cu ea cand sufla in donkey donuts alea...rusinica :P si spor la munca, apropo, ce mesteresti?

Lexis said...

merci frumos, da, am pus două dorinţe. una la gogoşi şi una la stele, bun spirit de observaţie :P

Lexis said...

nu vreau, multumesc oricum :)

Lilia said...

Ai uitat sa enumeri cateva cadouri :p

lexis said...

da :P, pentru ca le-am primit ieri, o sa adaug acus