OK, CUUT!

8/05/2009 11:06:00 AM

Luăm o pauză din rutină şi ne oprim încă o dată aici să vă mai pun la curent cu lucrurile ce se petrec în lumea mea tembelă...

V-am zis eu că aveam senzaţia super stupidă de durere în cap şi în urechi... se pare că e de la măselele de minte... sau cel puţin asta bănuiesc. Am început forarea în măselele cu probleme vechi, acum două zile am venit cu falca anesteziată... azi am scăpat de anestezie, a zis că poate data viitoare... mă bazez pe acel "poate"... de fapt, vorbesc prostii... să îmi facă... nu vreau să mă cac pe mine de durere. Un ac po' să suport că pe al doilea nu îl mai simt dă-l încolo.

De două zile numai supă sintetică mănânc... tre' să zic că aia de roşii a fost bună azi... Ştiu, chimicale, prafuri, da' măcar mă conserv bine după ce dau colţu... Botox free!

And today, oh glory day... pentru prima oară în cinci ani, am ieşit cu sor'mea undeva... adică în parc, pentru că după miraculosul CUTREMUR pe care l-am simţit de m-am căcat pe mine de frică (cu atât mai mult cu cât lucrăm într-o clădire foarte veche, care e chiar în renovare), s-a întrerupt curentul. Şi ce să facem noi până vin ăştia de la electrica.. am mers în parc. Şi o fu liniştitor, chiar dacă nu au fost maşinuţele la locu' lor, chiar dacă au fost închise chioşcurile... a fost bine, peaceful şi a adiat şi vântul. Sweet. Iubesc sentimentul de escapadă, de libertate...

Acum iar mă doare măseaua la care forăm... şi mă doare şi capu' şi urechea şi nu mai ştiu de mine aşa că o să mă retrag în cochilia mea şi o să visez la libertate şi iubire în continuare.

Kiss ya, bitches! love smileys

2 commentsuri:

Mircea Popescu said...

N-am idee de ce le zice masele "de minte", ele sunt pur si simplu maselele durerii. Detasate in falca ta, din ceva motiv obscur.

Lexis said...

le spun aşa pentru că aşa se numesc... şi se numesc aşa pentru că sunt ultimele pe care le capeţi...